Akşam ışığı kapatın. Yatağa yatıp 10-15 dakika bekleyin. Sonra ışığı açın ve biraz bekleyin. Sinekler gölgeli alanlara ve köşelere saklanacaklardır. Hızlıca vurursanız kaçma şansları yok.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şu aleti kullanabilirsiniz. Sivrisineklerde işe yarıyor ancak karasinek gibi daha büyük sineklerde işe yaramıyor.
Sanırım sadece gece işe yarıyor bu alet haberiniz olsun.
Merhaba arkadaşlar 2 günde tam 11 yerden deldiler bu sivrisinekler, tabiri caizse eleğe döndüm. Bundan kurtulmak için en etkili ilaç vs ne var bildiğiniz? Şu kapsüllerden falan alayim mi etkili mi? Bir işe yaramıyor diyen çok var çünkü.
Raid likit kullan, ama bil ki sadece biraz uyuşturuyor. Asıl çözüm terminatör olmak. 5 senedir bu evde o kadar alıştım ki onlara görmeden vuruyorum direk, %100 isabet, gece başına 5 kill.
Raid likit kullan, ama bil ki sadece biraz uyuşturuyor. Asıl çözüm terminatör olmak. 5 senedir bu evde o kadar alıştım ki onlara görmeden vuruyorum direk, %100 isabet, gece başına 5 kill.
Arkadaşlar bildirim gelmedi kusura bakmayın niyeyse bende kimsenin sivrisinek derdi yok bir bende var sanıyorum herkeste varmış
Kedi işine gelince bizimki de iyi avlıyor ancak salonda takılıyor bana yararı yok orada kasıyor exp sini. Odaya gelse item düşecek ama işte gelmiyor
Hem ışıktan hem de şu fişe takılan şeyden alacağım welcome to the Jungle hesabı dün gecede yüzümü sokmuşlar artık odaya gaz bile basabilirim canıma tak etti