Zaten ölü ama öldürün demeniz aşırı saçma. O da acı çekiyor. Dışarı bıraksa ne olur, bahçeye?Ben bile korktum onu hemen öldürün ben derim arkasına baksanıza çıngıraklı gibi. Sizin bir yerleriniz kaşınıyorsa sizi sokmuş demektir.
Zaten ölü ama öldürün demeniz aşırı saçma. O da acı çekiyor. Dışarı bıraksa ne olur, bahçeye?Ben bile korktum onu hemen öldürün ben derim arkasına baksanıza çıngıraklı gibi. Sizin bir yerleriniz kaşınıyorsa sizi sokmuş demektir.
Hocam yorgana konmuş, Ve ilaç yüzünden öldü yüksek ihtimalle.Hocam o nasıl gitmedi o zaman?
Zaten ölü ama öldürün demeniz aşırı saçma. O da acı çekiyor. Dışarı bıraksa ne olur, bahçeye?
Hocam bu böcekler eve yuva yüksek olan böcekler. Eğer bir şey yapmaz isek evi, elon musk görse roket atar (!)Zaten ölü ama öldürün demeniz aşırı saçma. O da acı çekiyor. Dışarı bıraksa ne olur, bahçeye?
Kuş değil ki küçücük böcek. birkaç metre uzağa atsa bile gelmesi birkaç dakika sürer.Eve geri gelirseYa yuvası varsa.
Kuş değil ki küçücük böcek. Birkaç metre uzağa atsa bile gelmesi birkaç dakika sürer.
Yada gece yüzümüzün üstünde çiftleşirse.Kuş değil ki küçücük böcek. birkaç metre uzağa atsa bile gelmesi birkaç dakika sürer.
Ya çiftleşirken doğurursa?Yada gece yüzümüzün üstünde çiftleşirse.![]()
Ya da gece yüzümüzün üstünde çiftleşirse.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.