Siyah ekran hatası

sxtech12

Hectopat
Daha fazla  
Arada sırada siyah ekran alıyorum. 5 saniye sonra geçiyor. Monitör biraz eski. Ondan mı kaynaklı bilemedim.

Bu şeye benzemiş biraz. Midem bulanıyor acaba hamilemiyim.

Bu şeye benzemiş biraz. Midem bulanıyor acaba hamilemiyim.
Monitör Lg Flatron W2243S ,
Ekran kartı 1660s yeni aldım pcyi. Ara sıra siyah ekran geliyor 5 saniye sonra düzeliyor ekran kartından mı yoksa monitörden mi kaynaklı?

Monitör LG Flatron W2243S,
Ekran kartı 1660S yeni aldım PC'yi. Ara sıra siyah ekran geliyor 5 saniye sonra düzeliyor ekran kartından mı yoksa monitörden mi kaynaklı?

Hocam özellikleri tam verseniz diyorum artık bilgisayarın. İşlemci falan yok mu bilgisayarda, mining mi yapıyorsunuz hocam?

Hocam özellikleri tam verseniz diyorum artık bilgisayarın. İşlemci falan yok mu bilgisayarda, mining mi yapıyorsunuz hocam?
Yaw hocam öyle söylesenize. Ben ekran sorunu alıyorum diye ikisiniz söyledim. I5 10400f ,1660s 16 gb ram , gigabyte h410m h 650W psu

Kullanım sırasında oluyor. Genellikle oyun oynarken oluyor bu durum. 5 saniye kararıyor ve düzeliyor.

Hocam önce işlemcinizin, ekran kartının vs. ısısını kontrol edin. Sonra DDU kullanarak sürücüleri silin ve en yeni sürümünü yükleyin. Windows'un da güncel olup olmadığına bakın.

Hocam önce işlemcinizin, ekran kartının vs. ısısını kontrol edin. Sonra DDU kullanarak sürücüleri silin ve en yeni sürümünü yükleyin. Windows'un da güncel olup olmadığına bakın.
Tamamdır hocam. Teşekkür ederim. Iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…