Siyah ekran hatası

ADIM GROOT

Hectopat
Daha fazla  
Dün laptobu SSD takmak için açmıştım. SSD'yi takamadım. Sabah kullanmak için başlat düğmesine bastığımda fanlar çalışıyor, klavyenin ışığı da yanıyor fakat siyah ekranda kalıyor. Herhangi bir ekran yok. Bilgisi olan yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Arkadaş TV ile sorunsuz bir şekilde görüntü alabildiğini yazmış yani Windows'a bootlayabiliyor orada bir sıkıntı yok. Sıkıntı laptop kendi ekranını görmemesi.

Akşam biraz daha inceleyip yardımcı olmaya çalışacağım.

PC'yi sıfırlamak işe yarar mı acaba? Bu arada teşekkür ederim hocam sağ olun.

Arkadaş TV ile sorunsuz bir şekilde görüntü alabildiğini yazmış yani Windows'a bootlayabiliyor orada bir sıkıntı yok. Sıkıntı laptop kendi ekranını görmemesi.
Gözümden kaçmış o kısım.

Panelde sorun var o halde. Bilen birisi donanımsal kontrol etsin.

HDMI ile TV üzerinden sorunsuz bir şekilde Windows'a girebildiğini yazmıştın. Mümkünse aynı şekilde tekrar gir ve aygıt yöneticisinde monitörler kısmında 2 tane seçenek olması gerekiyor, eğer sadece TV ekranı gözüküyorsa sıkıntı var demektir, ikisi de gözüküyorsa en azından ekranı görüyor demektir.

Sadece TV olan ekran gözüküyorsa garantisi varsa yollamanı öneririm. Eğer yoksa kendin uğraşman gerekecek ve format dahil bir sürü şey denememiz gerekebilir. En kötü sonuç ekran değişimine kadar gidebilir.

Dosya Ekleri

• device man.JPG
    device man.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Geri
Yukarı