Siyah ekran hatası

rybton

Hectopat
Daha fazla  
Önceden de 1-2 kere yine açtım başlık fakat yeniden yapmaya başladı 2 monitör kullanıyorum hep 1 tanesinde siyah ekran oluyor durduk yere herhangi bir temasım vs olmuyor kabloya DisplayPort kablosu değiştim girişleri değiştim ekran kartını güncelledim yine yapmaya başladı 1 yıldır olmuyordu tekrar olmaya başladı ekran kartım XFX Speedster SWFT 3*0 AMD Radeon RX 6700 XT Core 12 GB ggddr6 192bit DX12 işlemci AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 çekirdek işlemci anakart ASUS Prime B450M K 2 4400(OC)MHz mATX RAM de Kingston 16x2 3200MHz CL16 DDR4 durduk yere ekran kararıyor oyundayken veya hiçbir şey yapmıyorkende rastgele aralıklarla 1-2 saniyelik siyahlaşıp düzeliyor.

Bende 1-2 saniyelik değil kökten oluyordu gidiyordu gelmiyordu kasayı açıp baktım ekran kartına güç gitmiyordu kablolarla oynadım biraz düzeldi sizde de ekran kartına giden güç kablosunda 1-2 saniyelik kesintiler olabilir.

Bende 1-2 saniyelik değil kökten oluyordu gidiyordu gelmiyordu kasayı açıp baktım ekran kartına güç gitmiyordu kablolarla oynadım biraz düzeldi sizde de ekran kartına giden güç kablosunda 1-2 saniyelik kesintiler olabilir.

O zaman ikisi de gitmez miydi monitörlerin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı