Siyah ekran sorunu

TuranV12

Hectopat
Yer
Baku / Azərbaycan
Daha fazla  
Merhaba, laptopu açma tuşuna basıyorum. Samsung yazısı geliyor sonra Full siyah ekranda kalıyor, mouse imleci falan hiçbir şey gelmiyor. Sadece BIOS'tan girip başlatınca oluyor. Yani BIOS'tan normal açılıyor(hiç bir oyun falan açılmıyor), fakat açma tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor sürekli.

Merhaba, laptopu açma tuşuna basıyorum. Samsung yazısı geliyor sonra Full siyah ekranda kalıyor, mouse imleci falan hiçbir şey gelmiyor. Sadece BIOS'tan girip başlatınca oluyor. Yani BIOS'tan normal açılıyor(hiçbir oyun falan açılmıyor), fakat açma tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor sürekli.

BIOS'un Boot ayarında birinci sırada Windows olduğuna emin misin? Birinci sıraya alırsan düzelir belki.

Windows'un Master Boot Record bölümü bozulmuş olabilir. Bir Windows kurulumlu flaşı bilgisayara takıp başlangıç onarımı yapın belki düzelir.
Onu nasıl yapacağız küçükde olsa bir yardım edebilir misin?

Telefonunun kamerasıyla BIOS'unun resmini at. BIOS'unu bilemeden söyleyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı