Siyah Ekran Sorunu

Yoldas1

Femtopat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, oyun oynarken ekranım siyah oluyor ve 2-3 saniye sonra tekrar geliyor ses devam ediyor. Başlangıçda Pentium G4560 ve RX470 kullanıyordum ekran siyah olup ses vs gelmiyordu görüntüde tekrar gelmiyordu problem ekran kartındaydı başka PC ile denedim ekran kartını aynı sorun oldu şimdi ise işlemci RAM anakart ve ekran kartını değiştirdim şu an i3 9. Nesil MSI GTX 1050 Ti kullanıyorum şu anda ekran siyah olup tekrar geliyor ses devam ediyor. RAM ve anakartta değişti yine aynı sorun var SSD ve güç kaynağı aynı kaldı SSD olarak Adata 256 GB güç kaynağım ise 500W. Sizce sorun nerede? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle oynadığın oyunda bilgisayarın ayarlarından oyunu öne çıkar demişsindir yani nasıl anlatsam dur kendimden anlatyım hatta ben bu olayı 2 gün önce yaşadım GameLoop'tan PUBG Mobile oynuyordum oyun kasıyordu sonra vezir bey kanalında PUBG videoları çeken bir adam yani PUBG Mobile'e nasıl hızlanırılır diye bir video atmıştı bende o videoyu izledim onon yaptıklarını yaptım hatta videonun linki bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlardan bilgisayarın arka plandaki uygulamalara önem vermeyip oyunun kasmaması için sadece gameloopa önem vermesini sağladım sonra ekran kartı buna dayanamayıp yandı ve oyun oynarken bilgisayardaki görüntü birden gitti ve bilgisayarı kapatıp açtım ve sonra kasa çalıştı ama monitöre görüntü gelmedi sonra bilgisayarcıya gittiğimde ekran kartının oyuna çok güç harcadığı için ısıhıp yandığını öğrendim yani kısaca ayarlardan oynadığın oyunun ayarlarını bilgisayardan ekran kartının az güç harcayacağı şekilde ayarla ya da ekran kartını temizle iyicene olmazsa bilgisayarcıya git yoksa ekran kartın yanabilir.
 

Geri
Yukarı