Siyah iPhone 11 için lens önerisi

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, siyah iPhone 11 var buna lens takmak istiyorum hoşuma gidiyor daha önce takan var mı? Acaba siyah taksam belli olmaz gibi kararsız kaldım gümüş mü taksam kullanam varsa fotoğraf atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, siyah iPhone 11 var buna lens takmak istiyorum hoşuma gidiyor daha önce takan var mı? Acaba siyah taksam belli olmaz gibi kararsız kaldım gümüş mü taksam kullanam varsa fotoğraf atabilir mi?
Hocam genellikle plastik oluyor ve lensi çok kötü gösteriyor. Lens koruması takmanıza gerek yok.

Şu an 14 Pro Maxim'de kullanmaktayım 3 kamerayada aldım taktım mor rengini geçen ay ve gayet hoş ve nezih durmakta biraz 15'lere benziyor korumalı cam ile durunca ve eksi bir yanı yok eğer temiz tutarsanız gayet kalite kaybı hiç yok çok fazla takmayın ben hala çok iyi fotoğraflar çekebilmekteyim. Ayrıca taktırın gitsin telefonun kendi camı safir olsa bile çeperleri falan çiziliyor veya vuruk kırık olabiliyor onlardan bile olsa korur ayrıca takmadan önce cidden iyi temizleyin telefonun kamera tarafını.

Son düzenleme:
Bende iyi duran bir lens aradım ama bulamadım, sanırım tek seçenek gümüş lens. Fakat gümüş lens hoşuma gitmiyor. Gümüş dışında olsa takarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı