Siyah kablolar nedir?

ronaldolovemessi

Centipat
Daha fazla  
Birkaç ay önce aldığım masaüsünün parçalarının içinden çıktı bunlar ne işe yaradıklarını bilmiyorum en sağdaki anakartın yedek kabloları sanırım diğerlerinin ne olduğunu açıklarsanız sevinirim.

Birkaç ay önce aldığım masaüsünün parçalarının içinden çıktı bunlar ne işe yaradıklarını bilmiyorum en sağdaki anakartın yedek kabloları sanırım diğerlerinin ne olduğunu açıklarsanız sevinirim.

Sağdakinin üstünde RGB Controller yazıyor onun altındaki şeyde 4 parça o ne işe yarıyor? Yazarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240718_103152.jpg
    IMG_20240718_103152.jpg
    240 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20240718_103917.jpg
    IMG_20240718_103917.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:

Sağdakinin üstünde RGB Controller yazıyor onun altındaki şeyde 4 parça o ne işe yarıyor? Yazarsanız sevinirim.

Paketim içinde olan SATA SSD kablosu.

İlk fotoğrafta sağdaki kablolar güç kabloları (belki ekran kartı belki işlemci bölgesinin üste kalan yer için, uçlarında yazmalı), metal parça ise M.2 SSD'nin soğutma bloğu. Diğer fotoğraftaki ise muhtemelen SATA güç kablosunu RGB kontrolcünün güç girişine çeviren bir çevirici. Eğer M.2 SSD'nin kendisinde soğutucu varsa anakartın SSD soğutucusunu kullanmayıp bu şekilde kenara ayırmış olabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı