Bu şekilde sevmiyorum kare olsun mümkünse belirtmemişim.
JD450 bakabilirsiniz. Birde eğer düzgün bir incelme gelirse bunlar var ama şimdilik almak sıkıntılı.Mouse pad arıyorum siyah temalı olması önemli. Sade veya şekilli olabilir fakat sade biraz daha tercihim olurdu. Net bir fiyat vermiyorum. Ortalama 500 diyeyim. CS falan oynuyorum genelde.
ulugames.com.tr
Bu şekilde sevmiyorum kare olsun mümkünse belirtmemişim.
İnanılmaz hoşuma gittiler.JD450 bakabilirsiniz. Birde eğer düzgün bir incelme gelirse bunlar var ama şimdilik almak sıkıntılı.
![]()
UluGames Aruw Hybrid Mousepad
45x40cm hybrid gaming mousepad oyuncular için. Axis modeli e-spor için özel kumaş teknolojisi sunar. Premium malzeme ile profesyonel oyun performansı. / FPS (CS 2 - Valorant), Battle Royale (Fortnite, PUBG), Genel Oyunulugames.com.tr
Nedeni var mı bu modelin önerilmesinin.O zaman James Donkey JD450 Pro alabilirsiniz.
Çünkü bu bütçede ki en F/P yüzey ve tabana sahip ürün.İnanılmaz hoşuma gittiler.
Nedeni var mı bu modelin önerilmesinin.
Biraz daha çıkabilirim 600 bandına.Çünkü bu bütçede ki en F/P yüzey ve tabana sahip ürün.
Hocam en az 800-1000 civarına çıkmanız lazım daha iyisi için. Birde @Deiinzz hocam urzuva kullanıyor güzel diyordu kendisine sorabilirsiniz ama speed bir pad.Biraz daha çıkabilirim 600 bandına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.