Siyah mouse pad önerisi

Biraz daha çıkabilirim 600 bandına.

Farklı bir ürün gelmez hocam. Bu bütçe biraz sıkıntılı, fazla seçenek yok. Aruw kötü durmuyor ama denildiği gibi daha ne olduğu belli değil. Xrades ürünleri var ama çok bir bilgim yok, bakmak lazım.

Farklı bir ürün gelmez hocam. Bu bütçe biraz sıkıntılı, fazla seçenek yok. Aruw kötü durmuyor ama denildiği gibi daha ne olduğu belli değil. Xrades ürünleri var ama çok bir bilgim yok, bakmak lazım.

Xradesler pek kaliteli değil diye biliyorum.
Speed çok mu bozar ya. Elimden fırlar mouse diye düşünüyorum nedensizce. 800 bandında neler var hocam.
800 bandına da yokmuş artık hocam. O fiyat bandında olan tüm padlerin stokları yok ancak 1K da var.

Aruw hoşuma gitti alınmaz mı?

Steelseriesin var onlar nasıldır?

800 bandına da yokmuş artık hocam. O fiyat bandında olan tüm padlerin stokları yok ancak 1K da var.
Atın hocam yine link bakalım. Pek bütçe çıkamıyorum csde bıçak alacağımdan dolayı ama düşünürüm yinede yollayın siz.

Steelseriesin var onlar nasıldır?
SS QCK var bütçende ama pek önermiyorum hem bütçendekilerin boyutları küçük hem de çamur gibi yüzeyi var. Aruw hakkında bilgi yok şuanlık.

Yeni modelleri fena durmuyor ama fiyatını da göz önünde bulundurmak lazım.

Hocam daha hiç incelemesi yok ürünün. Alırsanız ilk sizden dinleriz nasıl olduğunu.

Bu var ama bunda da stok ne zaman gelir bilmiyorum. Wraith Litepad de mümkünse gelsin artık stoklara.

SS QCK var bütçende ama pek önermiyorum hem bütçendekilerin boyutları küçük hem de çamur gibi yüzeyi var. Aruw hakkında bilgi yok şuanlık.
Wraith beni sadelik ve hoşluğuyla çok kendine çekiyor ama aruw ise hem bütçe hem güzellik yönünden çekiyor arada bırakıyor.

Yeni modelleri fena durmuyor ama fiyatını da göz önünde bulundurmak lazım.

Hocam daha hiç incelemesi yok ürünün. Alırsanız ilk sizden dinleriz nasıl olduğunu.

Bu var ama bunda da stok ne zaman gelir bilmiyorum. Wraith Litepad de mümkünse gelsin artık stoklara.

Riskli bi fikir hocam :D denesek mi tecrübe olur.

Wraith beni sadelik ve hoşluğuyla çok kendine çekiyor ama aruw ise hem bütçe hem güzellik yönünden çekiyor arada bırakıyor.

Riskli bir fikir hocam :D denesek mi tecrübe olur.

Şu an en safe ürün JD450 ama ben risk alırım diyorsanız aruw veya xrades alabilirsiniz.

1767806194207.png

Hocam bu alttaki logo mousepad üstüne işlenmiş mi?

Şu an en safe ürün JD450 ama ben risk alırım diyorsanız aruw veya xrades alabilirsiniz.
Riski severiz hocam ya aruw ya da wraithten alacağım. Biraz da arkadaşlarla münakaşaya gireyim güzellik açısından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı