Siyah Nike Tech Fleece eşofman altı turuncuya döndü

allevv

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar sanırım ailemden herhangi biri siyah Nike tech fleece eşofman altımı klorakla yıkadı. Eşofmanın birçok bölümünde turuncu leke gibi şeyler var. Makul bu dönemde de fiyatları bayağı bir artmış. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım ama tekrar siyaha döndürmenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sanırım ailemden herhangi biri siyah Nike tech fleece eşofman altımı klorakla yıkadı. Eşofmanın birçok bölümünde turuncu leke gibi şeyler var. Makul bu dönemde de fiyatları bayağı bir artmış. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım ama tekrar siyaha döndürmenin bir yolu var mıdır?
elinde kıyafet veya kumaş boyası varsa siyaha boyamayı deneyebilirsin

Malesef bu yazılanlar şekilde olmaz, olmayacak.

Sadece lekeli kısımları boyarsan, ana boya üstü ek boya yıkamalar sonrası çıkar, ortaya gene lekeli görünüm çıkar.

Yapabileceğin tek mantıklı yol, hipoklorit/klorak/çamaşır suyu ile tüm boyayı ortalama aynı miktarda açılacak şekilde yıkaman/bekletmen, ondan sonra hobi marketlerde satılan siyah renk kumaş boyası alıp üzerinde yazan işlemlere göre (kaynayan suya boya at, kumaşı at, kaynat, soğut, yıka, ütüle vb...) boyaman olacak. Fakat polyester bazlı beş para etmez kumaşların boya tutma yetenekleri instagramda influencer olanların instagram kapalıyken bir işe yaramaz halleri kadar. Oturup bir desen planlamazsan sonuç Nike tech yer bezi olacaktır.

Polyester ve benzeri plastik bazlı kumaşlardan uzak durun olabildiğince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı