Bende 4. gen var, 4. genin kol cebi yok onun dışında farkları minimal, bence en iyisi 3. gen. Ha birde normal bedeninizin bir küçüğünü alın, çarşaf gibi geliyor techler.Orijinal Tech Fleece almayı düşünüyorum. 4.gen 5. gen'e göre daha güzel gözüküyor. aradaki farkları nedir ve 4.gen almaya değer mi?
5.Gen aldım arkadaşların önerisi üzerine 3.600 gibi bir fiyata geldi S beden aslında oluyordu ama önü kapanmıyordu pek M aldım o yüzdenBende 4. gen var, 4. genin kol cebi yok onun dışında farkları minimal, bence en iyisi 3. gen. Ha birde normal bedeninizin bir küçüğünü alın, çarşaf gibi geliyor techler.
Hocam benim normal bedenim M, hatta bazen L ama 4. gen tech fleecein M bedeni bana çarşaf gibi oluyor.5.Gen aldım arkadaşların önerisi üzerine 3.600 gibi bir fiyata geldi S beden aslında oluyordu ama önü kapanmıyordu pek M aldım o yüzden
Hocam benim normal bedenim M, hatta bazen L ama 4. gen tech fleecein M bedeni bana çarşaf gibi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.