Siyah nokta sıkmak iz yapar mı?

Nanren

Femtopat
Daha fazla  
Yüzümde çok fazla siyah nokta var bunlar için kremler kullanıyorum ancak geçmiyor ama kullandığım kremler siyah noktaları çok yumuşak yaptı. Dokunduğum anda çıkıyorlar. Sıkarsam iz falan kalır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle yapmak yerine siyah nokta maskesi alıp yüzünüzü kısa bir süre su buharı ile yumuşatın gözenekler iyice açılsın maskeyi uygulayın ve öyle kurtulun. Bir videoda sıktığınız zaman tamamen çıkmıyor ve derinin daha da altına giderek orada saklanıyor demişlerdi.

Yüzümde çok fazla siyah nokta var bunlar için kremler kullanıyorum ancak geçmiyor ama kullandığım kremler siyah noktaları çok yumuşak yaptı. Dokunduğum anda çıkıyorlar. Sıkarsam iz falan kalır mı?

Çukur kalır içi tekrar dolar ben kendi haline bıraktım sadece siyah noktalı yerleri herhangi bir kalıp sabun veya keçi sütü sabunu gibi şeylerle yıkıyordum. O bölüm çok yağlanmayacağı için çıkmıyordu pek ama sürekli yapmak da cildi kurutur günde 1 veya 2 günde 1 kere işinizi görür.

Siyah nokta bandı alacaksanız da dandik almamaya dikkat edin cilde zarar verebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı