Siyah nokta ve sivilce için tonik önerisi

Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi günler. Bunu buraya yazacak derecede bıktım artık. Yüzüm siyah nokta ile dolu. Pek sivilce yok. 15 yaşındayım bu arada. İnternette araştırdığımda tonik diye bir şeyden bahsediyorlardı. Bildiğiniz varsa bana öneride bulunabilir misiniz? Başka türde ürün önerisi de alabilirim. Tüyo da verebilirsiniz. Yeter ki kurtulayım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam merhaba, herhangi bir doktora veya eczaneye başvurmanız ve oraya söylemeniz daha mantıklı olur. Yok ottur yok komşunun karışı mıdır yok toniktir falan. Gidin bir aile hekimine danışın ona en sağlıklısı ve mantıklısı sizin için o olur. Sadece o siyah noktalarla fazla oynamayın belki kendiliğinden bile geçer. Ayrıca doktor onaylı bir şey almazsanız o ürün sizde yan etki yapabilir.

Dostum öncelikle merhaba, benim de yüzümde fazla siyah nokta ve akne vardı. Benim kullandığım bir kaç ürünü atayım ama bilgin olsun bu kullandığın ürünleri sıkılmadan her gün uygulamalısın.
Procsin Kolajen Maske ve Temizleme Jeli Paketi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Herbal Science Çay Ağacı Tonik 250 ml 8697863686841 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Benim kullanım tarzım, öncelikle yüzümü temizleme jeliyle yıkıyorum ardından maskeyi yapıyorum ve en son olarak çay ağacı toniğini uyguluyorum. İnan bana ilk kullanımda farkediyorsun. Bilgin olsun maskeyi yüzünde uzun süre bekletirsen yanma ve kızarma oluyor o yüzden fazla bekletmemekte fayda var. Toniği ise gün içerisinde 2 veya 3 kez kullanabilirsin.

Hocam merhaba, herhangi bir doktora veya eczaneye başvurmanız ve oraya söylemeniz daha mantıklı olur. Yok ottur yok komşunun karışı mıdır yok toniktir falan. Gidin bir aile hekimine danışın ona en sağlıklısı ve mantıklısı sizin için o olur. Sadece o siyah noktalarla fazla oynamayın belki kendiliğinden bile geçer. Ayrıca doktor onaylı bir şey almazsanız o ürün sizde yan etki yapabilir.

Bir kaç tane olsa takmam. Ama burnum, alnım ve gıdığım onlarla kaplı.
Dostum öncelikle merhaba, benim de yüzümde fazla siyah nokta ve akne vardı. Benim kullandığım bir kaç ürünü atayım ama bilgin olsun bu kullandığın ürünleri sıkılmadan her gün uygulamalısın.
Procsin Kolajen Maske ve Temizleme Jeli Paketi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Herbal Science Çay Ağacı Tonik 250 ml 8697863686841 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Benim kullanım tarzım, öncelikle yüzümü temizleme jeliyle yıkıyorum ardından maskeyi yapıyorum ve en son olarak çay ağacı toniğini uyguluyorum. İnan bana ilk kullanımda farkediyorsun. Bilgin olsun maskeyi yüzünde uzun süre bekletirsen yanma ve kızarma oluyor o yüzden fazla bekletmemekte fayda var. Toniği ise gün içerisinde 2 veya 3 kez kullanabilirsin.

Ne kadar zamanda tamamen kurtuldunuz bu illetten?

Eğer anormal derecede fazlaysa arkadaşın dediği gibi bi doktora görünmende fayda var. Benim T bölgemde vardı ve kullanmaya başladığım zamandan beri gözeneklerim daha temiz yüzüm daha da yağsız.

Eğer anormal derecede fazlaysa arkadaşın dediği gibi bi doktora görünmende fayda var. Benim T bölgemde vardı ve kullanmaya başladığım zamandan beri gözeneklerim daha temiz yüzüm daha da yağsız.

Doktora gidildi zaten. Ama bir işe yaramadı. Maskeyi günde kaç kez uyguluyoruz? Ve nasıl uyguluyoruz?

Ne kadar zamanda tamamen kurtuldunuz bu illetten?
Tamamen hala kurtulamadım bende maalesef bir kaç tane olsada çıkıyor, yaklaşık 1 aydır bu ürünleri kullanıyorum bundan önce denemediğim tonik, maske, sabun kalmamıştı ama en çok etkiyi bu ürünlerde gördüm.
Doktora gidildi zaten. Ama bir işe yaramadı. Maskeyi günde kaç kez uyguluyoruz? Ve nasıl uyguluyoruz?
Maskeyi akşam yatmadan önce kullanmanı tavsiye ederim. Sabahları yüzünü jelle yıkayıp toniği uygularsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı