Siyah sisteme hangi renk klavye ve fare alınmalıdır?

Bütçe
3700 (Toplam)
Haftaiçi sitede canlı müşteri hizmetleri seçeneği var orada sorarsanız kesin cevabı alırsınız bende ayrı dongle olmadığı için yanlış bilgi vermeyeyim.
Haftasonu oldugu(saati gecti) icin mecburen size danismak zorunda kaldim.
Bi mail aticagim olmadi en son care haftaicini beklemek😓
Inceleme videolarindan kutu icerigine bakicagim birde detay gorebilirsem duzenleme yapicagim

Haftasonu oldugu(saati gecti) icin mecburen size danismak zorunda kaldim.
Bi mail aticagim olmadi en son care haftaicini beklemek😓
Inceleme videolarindan kutu icerigine bakicagim birde detay gorebilirsem duzenleme yapicagim
Dediğim gibi standart ve SE+ sürümünde içinden 1k dongleden başka skatez, kaydırmaz sticker falan hiç bir şey çıkmıyor bir de şarj kablosu çıkıyor kabloyla şarj oluyor hemde şarjdayken kablolu kullanılabiliyor.

2k hz modelini alicagim ama harici 2k dongle goremedim sitede ne yapmaliyim bu durumda?
4k hz dongle 2k modu vesaire varmidir sizce?
"VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri ve VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir."
Ürünün açıklamasında böyle yazıyor hocam. Sadece pro ve pro max. Yani 4k muhabbetinden önce, bir uyumsuzluk sorunu var gibi.

Dediğim gibi standart ve SE+ sürümünde içinden 1k dongleden başka skatez, kaydırmaz sticker falan hiç bir şey çıkmıyor bir de şarj kablosu çıkıyor kabloyla şarj oluyor hemde şarjdayken kablolu kullanılabiliyor.
suan tamamen eminim dusundugum gibi 4k dongle 2k hz icinde geçerliymiş

suan tamamen eminim dusundugum gibi 4k dongle 2k hz icinde geçerliymiş
Ulu games uzerinden alicagim istedigim 68he beyaz renk varmis
1754679722212.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı