Wraith marka klavye ve fare iyi mi?

QUARESMASKİLS

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
RTX 3050 4GB
Intel Core i5-12450H
16GB RAM
1TB SSD
Arkadaşlar iyi günler, sistemimi güncelleyeceğim ve yeni klavye mouse alacağım Wraith marka cidden çok seviyorum oyun olarak CS oynuyorum ve yazılımcıyım, kod yazıyordum başka da öyle bir şey yapmıyorum gündelik işler.
Klavye: Mouse: Bunları çok beğendim klavye daha yeni çıktı onu almayı düşünüyorum ama mouse olarak birbirine benzeye birkaç mouse var hangisini alacağıma kara veremedim gözüme çarpan ayrıyetern birkaç tane daha mouse var bilgisi olanlar cevap versinler yanlış yönlendirme yapmazsanız sevinirim.
Ayrı fareler
ATK blazing sky F1 Wireless mouse:
VXE R1 Wireless mouse: hitscan hyperlight Wireless mouse: Pulsar X2h es medium Wireless mouse [Beyaz]:
Elim bir tık büyük şu an bende Rampage SMX R85 gentle var ve bu bana güzel oturuyor yani eksi bir tarafı yok ergonomi olarak herhangi bir sorunu yok.
  • Uzunluk (mouse)123 mm.
  • Genişlik (mouse)63 mm.
  • Yükseklik (mouse)38 mm.
SMX R85 ölçüleri bunlardır önerilerinizi veya fikirleriniz bekliyorum.

Farede bilgim yok lakin klavyede bildiğim kadarı ile Rapid trigger var. Yani hızlı peek atarsınız büyük bir avantaj maymun Gaming için.

Mouse olarak logitech veya razer öneririm,attack shark diye bir marka da var iyi diyorlar ona da bakabilirsin klavye iyiye benziyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı