Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Ajazz AK33 alacağım ve bu iki seçenek var. Sizce hangisi? Ayrıca başka önerileriniz varsa onlar da olur. Bütçe en fazla 700 TL.
Ajazz AK33 alacağım ve bu iki seçenek var. Sizce hangisi? Ayrıca başka önerileriniz varsa onlar da olur. Bütçe en fazla 700 TL.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Amaz tevaz AK33 alın tabiki.
Dr4gon Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 91 1 Mayıs 2023 #3 Alperen0 dedi: Ajazz AK33 alacağım ve bu iki seçenek var. Sizce hangisi? Ayrıca başka önerileriniz varsa onlar da olur. Bütçe en fazla 700 TL. Genişletmek için tıkla... Black Switch'in red Switch'den tek farkı daha fazla ağırlık uygulanamanız lazım red tercih ediyorsanız Black alın. davidlaid dedi: Amaz tevaz AK33 alın tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş hangi klavye diye sormamış hangi Switch diye sormuş.
Alperen0 dedi: Ajazz AK33 alacağım ve bu iki seçenek var. Sizce hangisi? Ayrıca başka önerileriniz varsa onlar da olur. Bütçe en fazla 700 TL. Genişletmek için tıkla... Black Switch'in red Switch'den tek farkı daha fazla ağırlık uygulanamanız lazım red tercih ediyorsanız Black alın. davidlaid dedi: Amaz tevaz AK33 alın tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş hangi klavye diye sormamış hangi Switch diye sormuş.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 Black daha iyi. Daha hisli ve daha tok sesi var.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #5 davidlaid dedi: Amaz tevaz AK33 alın tabiki. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama bir şey çıkmadı mesaj troll mü anlayamadım Dr4gon dedi: Black Switch'in red Switch'den tek farkı daha fazla ağırlık uygulanamanız lazım red tercih ediyorsanız Black alın. Genişletmek için tıkla... Daha önce mavi kullandım sadece. Red olsa bu sefer red alacaktım ama siyah ve mavi var. Fazla ağırlık uygulamam gerekecekse yine mavi alayım.
davidlaid dedi: Amaz tevaz AK33 alın tabiki. Genişletmek için tıkla... Yazdım ama bir şey çıkmadı mesaj troll mü anlayamadım Dr4gon dedi: Black Switch'in red Switch'den tek farkı daha fazla ağırlık uygulanamanız lazım red tercih ediyorsanız Black alın. Genişletmek için tıkla... Daha önce mavi kullandım sadece. Red olsa bu sefer red alacaktım ama siyah ve mavi var. Fazla ağırlık uygulamam gerekecekse yine mavi alayım.
Dr4gon Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 91 2 Mayıs 2023 #6 Alperen0 dedi: Daha önce mavi kullandım sadece. Red olsa bu sefer red alacaktım ama siyah ve mavi var. Fazla ağırlık uygulamam gerekecekse yine mavi alayım. Genişletmek için tıkla... O kadar fazla bir ağırlık farkı yok örnek vermem gerekirse mavi 50cn güç uyguluyorsanız siyaha 60cn uygularsanız ama siyahta o algılandığında çıkan klik sesi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen0 dedi: Daha önce mavi kullandım sadece. Red olsa bu sefer red alacaktım ama siyah ve mavi var. Fazla ağırlık uygulamam gerekecekse yine mavi alayım. Genişletmek için tıkla... O kadar fazla bir ağırlık farkı yok örnek vermem gerekirse mavi 50cn güç uyguluyorsanız siyaha 60cn uygularsanız ama siyahta o algılandığında çıkan klik sesi yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et