Siyah ve mavi ekran hataları

Mavi ekran açılışta veriyor ve Windows ortamına girilmiyor mu? USB format diski ile onarım yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi USB belleğime kurayımm mı?

Kurtarma medyası oluşturmak sonraki mesele. Windows açılıyorsa önce mavi ekranı veren sebep bulunmalı. DMP dosyasına ulaşmalıyız.

Kurtarma medyası oluşturmak sonraki mesele. Windows açılıyorsa önce mavi ekranı veren sebep bulunmalı. DMP dosyasına ulaşmalıyız.
Sizin attığınız fotoğraftaki gibi yapsam yeniden başlarken açılamayabilir.

Benim attığım resim mavi ekran hatası dosyasının oluşturulması için ayar. Onun bilgisayara zararı yok.

Bunu yaptım. Şimdi ne yapacağım?

Windows klasörü içinde dmp dosyası arayacağız. MEMORY.DMP olabilir, dmp klasörleri içinde bir dosya veya minidump isimli bir klasör. Eğer bir dosya bulamazsak resimde gösterdiğim yerde otomatik bellek dökümü yazan yeri tam bellek dökümü ile değiştirin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Windows klasörü içinde o dosyayı arayacağız.

WinDbg Preview programı ile oluyormu? biraz araştırdım karşıma hep bu çıktı.

O araç çökme raporunu yani benim bahsettiğim dosyayı açar ve analiz eder. Biz ortada döküm yokken nasıl kullanacağız o aracı?

O araç çökme raporunu yani benim bahsettiğim dosyayı açar ve analiz eder. Biz ortada döküm yokken nasıl kullanacağız o aracı?
Windows klasörüne DMP yazıp arattığımda 144 tane sonuç çıkıyor. Hangisi olduğunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…