Siyaset aklımdan çıkmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki seçecek. Sen o evi ona kredi ile veriyorsun. Adam satın alıyor o evi. Devlet hayır yapıyor gibi gösteriyor ama yapmıyor işte. Tonla para verip 1+1 evde mi oturacağım bir de? Şaka gibisin.

Kardeş sadece çıkarı olanlar uğraşır siyasetle masal okumasın kimse millet cebini doldurcak diye uğraşamam.

Kardeş sadece çıkarı olanlar uğraşır siyasetle masal okumasın kimse millet cebini doldurcak diye uğraşamam.
Evet çıkarı olan uğraşır. Ona da halk diyoruz. Dünden daha fakirsin ve bunun tek sebebi siyaset. İleride şu uğraşamam kelimesini yazdığınza binbir pişman olacağınız olaylar olabilir. Ki yüksek ihtimalle olacak. O yüzden bu tutumdan acil çıkın derim.

Kankacım ikimizde aynı partiye oy verdik diyorum oy verdiğimiz partinin basındaki adam seçilseydi oda krediyle verecekti yine aynı şekilde verecekti değişen olmayacaktı.

Niye beğeneyim kıt mısın sen? 4 milyon ev varken gidip 1.6m eve niye geçeyim?

Ben sana hakaret etmedim bana boş boş hakaret etmene gerek yok. Ev veriyorlar begenmiyorum diyorsun. Sen mahkumsun sokakta yaşamaya kusura bakma ama durum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
kankacım ikimizde aynı partiye oy verdik diyorum oy verdiğimiz partinin basındaki adam seçilseydi oda krediyle verecekti yine aynı şekilde verecekti değişen olmayacaktı
İster sağa ister sola verin. Ben işin orasına değilim. Dediğim şeyden çok saptınız. Verilmesi gerekiyor diyorum siz yapamazlar diyorsunuz. Sonra muhalefet geçse de vermezdi falan diyorsunuz. Dağıtmayın lafı. Ayrıca Kk babanızın oğlu mu nasıl bu kadar eminsiniz? Kk'nın kazandığı bir paralel evrenden mi geldiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…