Siyaset aklımdan çıkmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala kredi ile ev istiyor mu vatandas diyosun bende diyorum biz seçilseydik bedava mı verecektik olmuyor işte 20 yıldır aynı şey olmuyor 10 partide birleşsek olmuyor evi oda krediyle verecekti giren cıkan a partiye b partiye değil sana bana bize.

Ev bulmuşsun beğenmiyorsun inanılmazsınız abi inanılmazsınız.

Ev beğenmiyorsun şaka gibi gel Çanakkale'ye madem bu kadar briket denen kıytırık 2 taş eve özeniyorsun yapılan evi beğenmeyip biz burada sana Suriye'ye yapılan evden yapalım olur mu oturur musun adam ev bulmuş ev seçiyor.
Tabii ki seçecek. Sen o evi ona kredi ile veriyorsun. Adam satın alıyor o evi. Devlet hayır yapıyor gibi gösteriyor ama yapmıyor işte. Tonla para verip 1+1 evde mi oturacağım bir de? Şaka gibisin.

2 sene sonra yiyecek yemek bulamadığında umurunda olur kanka. O zamana kadar takıl.

Merkez üssü maraş ama en çok hasar alan şehirlerden hatay da pek farkı yok. Ne diyeyim ki. Hatay'dan yüzde 50 maraş'tan 75 aldı malum parti. Diyecek söz yok. Fakirleştiğini kutlayan tek halk biziz.

Kardeş sadece çıkarı olanlar uğraşır siyasetle masal okumasın kimse :) millet cebini doldurcak diye uğraşamam.

Kardeş sadece çıkarı olanlar uğraşır siyasetle masal okumasın kimse :) millet cebini doldurcak diye uğraşamam.
Evet çıkarı olan uğraşır. Ona da halk diyoruz. Dünden daha fakirsin ve bunun tek sebebi siyaset. İleride şu uğraşamam kelimesini yazdığınza binbir pişman olacağınız olaylar olabilir. Ki yüksek ihtimalle olacak. O yüzden bu tutumdan acil çıkın derim.

Elbette bedava verecek. Yapması gereken bu. Sen devlet bunu yapamazmış bütçe yetmezmiş gibi anlatıyorsun. Ama rahatça yapabilir. Diyelim benim param yok. Adam benden 3 bin 4 bin lira ödememi istiyor eve ben kazanıyorum asgari ücret. Ne yapacağım? Sayıları kafamdan uydurdum daha pahalıdır bile. O zaman ne olacak sokakta mı kalacağım ben? Nerede sosyal devlet anlayışı? Yazdıklarımı düzgün okuyun ne dediyseniz ona cevap verdim.

Kankacım ikimizde aynı partiye oy verdik diyorum oy verdiğimiz partinin basındaki adam seçilseydi oda krediyle verecekti yine aynı şekilde verecekti değişen olmayacaktı.

Niye beğeneyim kıt mısın sen? 4 milyon ev varken gidip 1.6m eve niye geçeyim?

Ben sana hakaret etmedim bana boş boş hakaret etmene gerek yok. Ev veriyorlar begenmiyorum diyorsun. Sen mahkumsun sokakta yaşamaya kusura bakma ama durum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
kankacım ikimizde aynı partiye oy verdik diyorum oy verdiğimiz partinin basındaki adam seçilseydi oda krediyle verecekti yine aynı şekilde verecekti değişen olmayacaktı
İster sağa ister sola verin. Ben işin orasına değilim. Dediğim şeyden çok saptınız. Verilmesi gerekiyor diyorum siz yapamazlar diyorsunuz. Sonra muhalefet geçse de vermezdi falan diyorsunuz. Dağıtmayın lafı. Ayrıca Kk babanızın oğlu mu nasıl bu kadar eminsiniz? Kk'nın kazandığı bir paralel evrenden mi geldiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı