Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.İşinizi görür bide dil eğitimi alirsiniz tam olur
Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.İşinizi görür bide dil eğitimi alirsiniz tam olur
Sağ olun hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Çok küçük yaşlardan beri idealim,hayalim olan Subay olma,hedefinde ilerliyorum , benim için Üniversite ;Askerlik durumuna yaradı tek tecil ettirme konusunda kendimce tek başımıza emek vererek , uygun yapmamız gereken işlerde bile geri kalıyoruz , okumak istiyorsanız diplomat, Polis gibi hedefleriniz varsa her türlü faydasını görürsünüz,zaten bu bölüm onun için fakat biraz rahat olmak lazım, en aşağı Memur olursunuz güzel bir kariyer yaparsınız başarılar dilerim .Merhaba hocam ne yaptınız isteğe bağlı hazırlık mı okudunuz bende kararsızım da.
Çok küçük yaşlardan beri idealim, hayalim olan subay olma, hedefinde ilerliyorum, benim için üniversite; askerlik durumuna yaradı tek tecil ettirme konusunda kendimce tek başımıza emek vererek, uygun yapmamız gereken işlerde bile geri kalıyoruz, okumak istiyorsanız diplomat, polis gibi hedefleriniz varsa her türlü faydasını görürsünüz, zaten bu bölüm onun için fakat biraz rahat olmak lazım, en aşağı memur olursunuz güzel bir kariyer yaparsınız başarılar dilerim.
Hocam ben kamu yönetimi sectim isteğe bağlı hazırlık düsünüyorum dersleri iyi tutarsam belki uluslararası iliskilerle cift ana dal yapabilirim olursa %30 İngilizce var orada benim bölümüm Türkçe siz hazırlık okudunuz mu?
Hayır.
Öneririm.Peki isteğe bağlı hazırlık önerir misiniz İngilizce için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.