Siyaset ile mi, yoksa yazılım ile mi uğraşılmalı?

Cagannnn

Decapat
Yer
Tristan da Cunha
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İkisi de birbirinden alakasız, biliyorum. Dedem siyasetçi olur, hatta 15 yıldan fazla belediye başkanlığı yapmış. Hala siyasetle uğraşıyor. Ben de Türk siyasetine aşırı özeniyorum. Tarihte yaşanmış siyasi olaylar çok hoşuma gidiyor, aşırı seviyorum. Milletvekili olmak istiyorum.

Diğer seçimim de yazılım okuyup yazmak. Bilgisayar resmen bir organım gibi.

Ben yazılımcı olup aynı zamanda milletvekili olmayı düşünüyorum. Sizce doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de birbirinden alakasız, biliyorum. Dedem siyasetçi olur, hatta 15 yıldan fazla belediye başkanlığı yapmış. Hala siyasetle uğraşıyor. Ben de Türk siyasetine aşırı özeniyorum. Tarihte yaşanmış siyasi olaylar çok hoşuma gidiyor, aşırı seviyorum. Milletvekili olmak istiyorum.

Ben yazılımcı olup aynı zamanda milletvekili olmayı düşünüyorum. Sizce doğru mu?
Hocam dedenizin yolundan gidin bence.

Dostum güzel bir ayrım yapmışsın. Fakat ülkemizde siyasetin nasıl yürüdüğünü anlatmama gerek yok için içindesin az çok çünkü. Bu yüzden ilerisi hiç kapanmayacak yazılım ile uğraşılması gerektiği kanısındayım.

Dostum güzel bir ayrım yapmışsın. Fakat ülkemizde siyasetin nasıl yürüdüğünü anlatmama gerek yok için içindesin az çok çünkü. Bu yüzden ilerisi hiç kapanmayacak yazılım ile uğraşılması gerektiği kanısındayım.
Evet hocam ama dedim ya, çok seviyorum.

Siyasetçi olun yattığınız yerden aylık 20 k maaş vergi muafiyeti ucuz meclis lokantası bedava passat gibi güzel şeylerden faydalanın temiz iş :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı