Siyasete girmek için üniversite şart mı?

Xanap

Picopat
Daha fazla  
Liseye gidiyorum. Seneye muhasebe alanından mezun olacağım. Siyasete girmek istiyorum. Üniversite okumak şart mı? Bu işe gençlik kollarından başlayarak yükselemez miyiz? Veya nereden başlamalıyım ne yapmalıyım? Siyasi kitapları olursak bir faydası olur mu?

Bu forumda adam gibi cevap bulamazsın. Siyasete girişle pek bilgim yok ama Üniversite okumanın şart olduğunu düşünmüyorum. Gençlik kollarına girip zamanla yükselebilirsin diye düşünüyorum.

Şu an en önemli şartlardan biri torpil maalesef. İktidar kanadında da bu böyle, muhalefet kanadında da.

Ama torpilin kötü yanı da temeli sağlam olmuyor. En iyisi temelden başlamak herhalde, bir yerlere geliriz.

Bu forumda adam gibi cevap bulamazsın. Siyasete girişle pek bilgim yok ama üniversite okumanın şart olduğunu düşünmüyorum. Gençlik kollarına girip zamanla yükselebilirsin diye düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. Gençlik kollarından başka başlayabileceğim yer var mı ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı