celil4656 Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #51 shocktroop dedi: İyi troll. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 7 Kasım 2022 #52 shocktroop dedi: Atsız denen herif abdülhamidcidir. İttihat ve terakki sevmez. Meclis tutanaklarında Atatürk'e hakareti dahi vardır. Genişletmek için tıkla... Kaynak var mıdır? Çünkü atsızın Atatürk'e hakaret edip Abdülhamidci olduğunu sanmam. Abdülhamitle atsızın fikirleri uymuyor bir kere.
shocktroop dedi: Atsız denen herif abdülhamidcidir. İttihat ve terakki sevmez. Meclis tutanaklarında Atatürk'e hakareti dahi vardır. Genişletmek için tıkla... Kaynak var mıdır? Çünkü atsızın Atatürk'e hakaret edip Abdülhamidci olduğunu sanmam. Abdülhamitle atsızın fikirleri uymuyor bir kere.
Hatsune Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 890 7 Kasım 2022 #53 Ulunay dedi: Sol kısım din düşmanlığı yapmamıştır. Dindarlar bunu böyle yorumlamıştır. Sol taraf din düşmanlığı yapmak yerine camisi olmayan köye cami, imamı olmayan yere imam göndermiştir. Genişletmek için tıkla... Başörtülü insanların üniversiteye sokulmaması nedir?
Ulunay dedi: Sol kısım din düşmanlığı yapmamıştır. Dindarlar bunu böyle yorumlamıştır. Sol taraf din düşmanlığı yapmak yerine camisi olmayan köye cami, imamı olmayan yere imam göndermiştir. Genişletmek için tıkla... Başörtülü insanların üniversiteye sokulmaması nedir?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.147 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 7 Kasım 2022 #54 celil4656 dedi: Anlamadım Genişletmek için tıkla... Nedense her Refahci foruma yeni kayıt, mesajı 500den az olan kişiler oluyor...
celil4656 dedi: Anlamadım Genişletmek için tıkla... Nedense her Refahci foruma yeni kayıt, mesajı 500den az olan kişiler oluyor...
celil4656 Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #55 shocktroop dedi: İyi troll. Genişletmek için tıkla... Korkarım ki beni anladiginiz vakit vuracak diziniz kalmayacak-Necmettin erbakan.
shocktroop dedi: İyi troll. Genişletmek için tıkla... Korkarım ki beni anladiginiz vakit vuracak diziniz kalmayacak-Necmettin erbakan.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #56 celil4656 dedi: Cennet vatanımızın tek kurtuluşu milli görüşe özüne geri dönmek. Milli görüş tekeden süt çıkarır-necmettin erbakan. Genişletmek için tıkla... Görüşlerini kendine sakla dostum provokasyon yapma yeri değil burası herkesin ideası farklı sonuç olarak. Dili olan herkes konuşmak zorunda değil... Konu sahibi sadece siyasi görüş sormuş düşünceye yönelik eylemsel durum ile ne yapılması gerektiğini değil.
celil4656 dedi: Cennet vatanımızın tek kurtuluşu milli görüşe özüne geri dönmek. Milli görüş tekeden süt çıkarır-necmettin erbakan. Genişletmek için tıkla... Görüşlerini kendine sakla dostum provokasyon yapma yeri değil burası herkesin ideası farklı sonuç olarak. Dili olan herkes konuşmak zorunda değil... Konu sahibi sadece siyasi görüş sormuş düşünceye yönelik eylemsel durum ile ne yapılması gerektiğini değil.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.147 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 7 Kasım 2022 #57 enversosa dedi: Kaynak var mıdır? Çünkü atsızın Atatürk'e hakaret edip Abdülhamidci olduğunu sanmam. Abdülhamitle atsızın fikirleri uymuyor bir kere. Genişletmek için tıkla... https://www.tbmm.gov.tr/tutanaklar/TUTANAK/MM__/d01/c004/b062/mm__010040620066.pdf
enversosa dedi: Kaynak var mıdır? Çünkü atsızın Atatürk'e hakaret edip Abdülhamidci olduğunu sanmam. Abdülhamitle atsızın fikirleri uymuyor bir kere. Genişletmek için tıkla... https://www.tbmm.gov.tr/tutanaklar/TUTANAK/MM__/d01/c004/b062/mm__010040620066.pdf
celil4656 Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #58 shocktroop dedi: Nedense her refahci foruma yeni kayıt, mesajı 500'den az olan kişiler oluyor... Genişletmek için tıkla... Yeni keşfetmiş olamaz mıyız burayı?
shocktroop dedi: Nedense her refahci foruma yeni kayıt, mesajı 500'den az olan kişiler oluyor... Genişletmek için tıkla... Yeni keşfetmiş olamaz mıyız burayı?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 7 Kasım 2022 #59 shocktroop dedi: Sağcı bir kişinin laik olması da saçmadır. Genişletmek için tıkla... Neden her sağcı din üzerinde baskıcı olacak diye bir şey yok. Ben faşistim aşırı sağcıyım demiyorum sağcıyım diyorum. Hatta sekülerizme çok yakınım.
shocktroop dedi: Sağcı bir kişinin laik olması da saçmadır. Genişletmek için tıkla... Neden her sağcı din üzerinde baskıcı olacak diye bir şey yok. Ben faşistim aşırı sağcıyım demiyorum sağcıyım diyorum. Hatta sekülerizme çok yakınım.
celil4656 Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #60 enversosa dedi: Kaynak var mıdır? Çünkü atsızın Atatürk'e hakaret edip abdülhamidci olduğunu sanmam. Abdülhamitle atsızın fikirleri uymuyor bir kere. Genişletmek için tıkla... Cennet mekân Abdülhamid Han'ı ilk savunan nihal atsızdir.
enversosa dedi: Kaynak var mıdır? Çünkü atsızın Atatürk'e hakaret edip abdülhamidci olduğunu sanmam. Abdülhamitle atsızın fikirleri uymuyor bir kere. Genişletmek için tıkla... Cennet mekân Abdülhamid Han'ı ilk savunan nihal atsızdir.