Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız?
Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız?
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Temmuz 2023 #2 Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Denize 20 km uzaklıktayım şu ana kadar 1 kere girdim sadece.
Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Denize 20 km uzaklıktayım şu ana kadar 1 kere girdim sadece.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 17 Temmuz 2023 #3 Bu sene hiçbir yere gidemedim, pek tatil havası yok bu sene.
armat Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer amsterdam 17 Temmuz 2023 #4 kıllı şişman ve çok parası olmayan biri olarak benim için zor.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #5 Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Yo. Ne tatili. Türkiyede yaşayan klasik türkoyuz biz. Evde otur oyun oyna. DotA CS gir. Günlük rutin o kadar.
Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Yo. Ne tatili. Türkiyede yaşayan klasik türkoyuz biz. Evde otur oyun oyna. DotA CS gir. Günlük rutin o kadar.
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #6 Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Tam tatil denilemez Antalya'da yazlığımız vardı havuzlu ev ama 2 gün kaldık ve şu anda fena derecede yanıyorum.
Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Tam tatil denilemez Antalya'da yazlığımız vardı havuzlu ev ama 2 gün kaldık ve şu anda fena derecede yanıyorum.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #8 Tarik Enes dedi: Yo. Ne tatili. Türkiyede yaşayan klasik türkoyuz biz. Evde otur oyun oyna. DotA CS gir. Günlük rutin o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam adettendir her sene olmasa bile denize gidilir.
Tarik Enes dedi: Yo. Ne tatili. Türkiyede yaşayan klasik türkoyuz biz. Evde otur oyun oyna. DotA CS gir. Günlük rutin o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam adettendir her sene olmasa bile denize gidilir.
Said00 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 350 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #9 Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Ve hayatımda hiç otele gitmedim.
Rub dedi: Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız? Genişletmek için tıkla... Ve hayatımda hiç otele gitmedim.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #10 Köye falan giden var mı aranızda?