Siz denize/havuza veya tatile gittiniz mi?

Hocam adettendir her sene olmasa bile denize gidilir.
Bizde adet evde oturmak. Sabah 12 de kalkıyorum. Gece 3’e kadar oyun oynuyorum. Sonra 12 civarı kalkıp oyuna başlıyorum.

İfadeler: Rub
Denize yarım saatlik yolda yaşıyorum hiç gitmedim. Nisan tatilinde 1.5 hafta bir villaya gitmiştik anca o zaman havuza girdim.

Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız?

Şu an toplam 9 veya 10 kere gittim denize büyük ihtimal daha gitmem belki 1 2 kere daha gider sonra da gitmem sonra sadece spor ve dışarıda dolaşmayla geçer yaz.

Tabii biliyorsunuz yaz geldi camlar açıldı. Siz evde kalan tayfadan mısınız yoksa tatil tayfadan mısınız?
Ankaradan Çanakkaleye geldim her yıl en az 2 ay kalırım burdaki dağ evinde. Hem havası ayrı güzel hemde deniz hemen önümde.

Ankaradan Çanakkaleye geldim her yıl en az 2 ay kalırım burdaki dağ evinde. Hem havası ayrı güzel hemde deniz hemen önümde.
Çanakkale'nin neresine gidiyorsunuz hocam? Merakımdan soruyorum.

Bir kere denize gidebildim onda da çok kötü yanmışım 3 gün acısını çektim.

Dün bu yaz ilk kez arkadaşımla denize gittim. 1 hafta sonra da tatile gitmeyi planlıyoruz.

Hangi tayfadan olduğumu sorarsan spor salonunda yatan tayfayım ve şu anda spor salonundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…