Sizce 2018 nasıl geçecek?

Recep Tayyip Erdoğan yol yapacak :D :D :D Şaka bir yana ülke batıyor uyuyan kesim hala "yol yaptı yol" diyor. Bence Dolar ve Euro düşecek. Nedenini bilmiyorum ama düşecekmiş gibi hissediyorum. Amerika yine saman altından su yürütecek her zamanki gibi. (Orası garanti zaten). Neyse bu konuyu geçelim. Mutlu olur muyum olmaz mıyım bilemem ama hayatımda bir yenilik olacakmış gibi hissediyorum nedense.

Mutsuz olacağımı düşünüyorum. Hiç bir zaman mutlu olamadık, olamayacağız. Zaten 2018 yılına girmeden 10 gün önce aldığım bir haberden dolayı kendi ellerimle saçımı başımı yoluyordum.

Genel olarak konuşacak olursak, terörden tut, cehaletle gel, hukuksuzluğa kadar, onlarca farklı SUÇ sayabilirim. Yani 2018 böyle geçecek. İçinizi karartıyorsam kusura bakmayın. Umarım sizin yılınız mutlulukla, sevgiyle, neşeyle, huzurla ve minnoş kedilerle geçer.

Mağdur dili ve fakir edebiyatı mezunuyum sanırım. Her yazımda çaresizlik, mutsuzluk var. :saçma::saçma:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı