Aynen hava akımları, denizler, okyanus akıntıları, vs.. kontrol edemeyeceğimiz bir sürü unsur var. Bunları hesaba katan hiç kimse bu seçeneği kullanmak istemez ancak Amerika gibi köşeye sıkışınca son çıkış olarak nükleeri gören birileri yapabilir.
Bugün savaş çıksa Rusya, İran veya diğer sınır komşularımız yanımızda olmaz, hatta özendiğimiz araplar bile yanımızda olmaz. Olacak tek ülke Azerbaycan'dır.
Japonya ya atılan atom bombasını araştır çevre ülkelerini araştır etkilerini araştır diğer ülkelerin Japonlarla olan ilişkilerini araştır 2.Dünya Savaşını araştır bunlar hakkında bilgin olduktan sonra Türkiye atılacak atom bombası ile Japonya ya atılan bombanın etkileri arasında ki farkları öğrenince bu örneği vermeyeceksin zaten.