Sizce 3. Dünya Savaşı yakın mı?

Garip Nükleer uzmanı olan birisi gibi konuştunuz şeklinde yazmışsınız sanırım sizin probleminiz Türkçe de başlıyor.

Ben büyüyünce kendime bir ada satın alacağım. Bana ne savaştan :D
Adayı alsan ne fark edecek yarın ihtiyaçların için illa ki birileri ile irtibatta olmalısın. Sonuç olarak bu düzene bir 10-20 sene belki dayanırsın yoksa daha kısa sürede süreç gene aynı olur merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip Nükleer uzmanı olan birisi gibi konuştunuz şeklinde yazmışsınız sanırım sizin probleminiz Türkçe'de başlıyor.

Benim Türkçeyle sorunum yok, merak etmeyin. Ama bir nöroloji uzmanına görünseniz iyi olur. Sizde idrak yolları enfeksiyonu olabilir zira yaptığım "ironi" beyninize ulaşmamış.

Benim Türkçeyle sorunum yok, merak etmeyin. Ama bir nöroloji uzmanına görünseniz iyi olur. Sizde idrak yolları enfeksiyonu olabilir zira yaptığım "ironi" beyninize ulaşmamış.
Anlıyorum.

Benim türkçeyle sorunum yok merak etmeyin.ama bir nöroloji uzmanına görünseniz iyi olur sizde idrak yolları enfeksiyonu olabilir zira yaptığım "ironi" beyninize ulaşmamış....
Beyler boş verin kimse savaş istemez ve barış en iyisidir. Konuyu tartışmak iyi hoş da birbirimizi kırmayalım boş yere bence. Saygılar :)

Günümüzde büyük bir savaşın çıkma ihtimali zor gibi gözüküyor çünkü birçok ülkenin birbiriyle ekonomik, ticari anlaşmaları var, olurda çıkarsa silah sanayisi çok gelişti kaos olur adeta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı