Sizce ayağım kırıldı mı?

onepunchoneko

Picopat
Daha fazla  
Okulda top oynarken sol ayağımın üstüne düştüm, ilk neredeyse ayağımın üstüne bile basamıyordum, şu an 10 dk sonra falan basabilmeye başladım. Herhangi bir bir şişlik ve morarma yok, sadece biraz kızarmış. Yürebiliyorum ama her bastıgımda biraz ağrıyor, dayanilmacak bir acı değil, sizce ne oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen doku zedelenmesi ve kas zorlaması mevcut. Ancak biz buradan kesin bir tanı koyamayız. Hastaneye gidip MR çekilmesi şart.

Okulda top oynarken sol ayağımın üstüne düştüm, ilk neredeyse ayağımın üstüne bile basamıyordum, şu an 10 dk sonra falan basabilmeye başladım. Herhangi bir bir şişlik ve morarma yok, sadece biraz kızarmış. Yürebiliyorum ama her bastıgımda biraz ağrıyor, dayanilmacak bir acı değil, sizce ne oldu?

Kırık olunca ilk anlarda basamamak değil hiç basamazsın, çatlak olsaydı ilk anlarda basabilip sonra basamazdın. Büyük ihtimalle dokular zedelenmiştir ancak en yakın zamanda bir sağlık kuruluşundan yardım al.

Röntgen görüntüsü koyup tanı isteyenleri gördüm ancak yazı ile tanıda bulunmamız isteyeni ilk defa görüyorum.

Kırılsaydı ağrısından dayanamazdınız hocam büyük ihtimalle zedelenmiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı