Lorem Ipsum
Megapat
Tabii ki hayır telefonla 2-3 dk cpu'yu zorla hemen ısınır. Telefonla bilgisayarın rahatlığı bir değil. 

Cpu'yu zorlayacak işler yapmıyorum pek. Sosyal medya, spotify ve haber okumak için falan kullanıyorum genelde. Ya da YouTube dan maç özetlerini izliyorum en fazla. Telefonda oyun oynanmıyor zaten sarmıyor pek. Dizi/Film için falan da Netflix var televizyonda ona bakıyorum. Bilgisayara da iş haricinde oyun oynamak için giriyorum sadece nadiren.Tabii ki hayır telefonla 2-3 dk cpu'yu zorla hemen ısınır. Telefonla bilgisayarın rahatlığı bir değil.![]()
Tabletin neden tutmadığını düşünüyorsunuz? Sizce telefonların ekranlarının artık tablet boyutlarına ulaşması mı tableti bitiriyor?Tablet işi tutsaydı belki bilgisayar kullanımı azalırdı ama tutmadı. Klavye fare olmasa bile bir şekilde illa ki hayatımızda yeri olacak bilgisayarın.
Taşınabilirliği zor, dediğin gibi Telefonlar daha yaygın ve kaliteli, Donanımsal özellikleri çoğu telefondan geride kalıyor. Ayriyeten ben firmaların daha çok Telefonlara odaklandığı düşünüyorum.Tabletin neden tutmadığını düşünüyorsunuz? Sizce telefonların ekranlarının artık tablet boyutlarına ulaşması mı tableti bitiriyor?
Açıkçası bilgisayar kullanırken sisteme müdahale edebilmek, her şeye tam erişim sağlayabilmek, arka plandaki işlemleri kontrol edebilmek kısacası bilgisayarda en ince ayrıntısına kadar her şeyde tam kontrol sahibi olabilmek insana bir özgürlük hissiyatı veriyor haklısınız. Bu mobil cihazlarda yok. Daha bir kapalı kutu gibi onlar. Siz de bunu kast ettiniz sanırım.Kendimi çok daha özgür hissediyorum.
Tabletlerin tek artısı video izlemek ve uzun yazıları okumakta gözü daha az yorması galiba. Yani en azından benim açımdan böyle.Taşınabilirliği zor, dediğin gibi Telefonlar daha yaygın ve kaliteli, Donanımsal özellikleri çoğu telefondan geride kalıyor. Ayriyeten ben firmaların daha çok Telefonlara odaklandığı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.