Sizce bilgisayar parçalarında vazgeçilmez markalar nedir?

Benim için ASUS, en son topladığım PC'de bir hata yaptım anakartı, ekran kartını, kasayı ve Gamepad'i MSI aldım her birinde problem yaşadım.

ASUS, MSI ve Corsair. ASUS ve MSI'a tüm alanlarda, Corsair'e RAM ve PSU alanında paramı güvenle verebilieceğim markalardır. HDD konusunda Western Digital her zaman benim gözümde bir numaradır fakat şuan Seagate kullanıyorum ve onun da WD ile benzer kalitede olduğunu doğrulayabilirim.

Hangi ürünü beğendiysem onu alıyorum ama genelleme yapmak gerekirse:
  • Anakart: ASRock, ASUS
  • Bellek: XPG, GSkill, Crucial
  • Ekran kartı: Sapphire, XFX, Inno3D, Colorful, Gainward/Palit
  • Disk: Inland, PNY, Sabrent, Kingston
  • Kasa: Phanteks, Metallicgear, Be Quiet, Cooler Master, Lian Li, Fractal Design, NZXT
  • Güç kaynağı: Seasonic, Corsair, Super Flower, Enermax, Gigabyte, NZXT, Be Quiet, High Power
  • Soğutucu: Silverstone, Arctic, GamerStorm, NZXT, ASUS, Noctua, Alphacool, Cryorig
  • Klavye: Cooler Master, Corsair
  • Fare: SteelSeries, ASUS, Glorious, Roccat, Razer
  • Kulaklık: ASUS, Audio Technica, Astro, Turtle Beach, Kingston

ASUS ve MSI bence bilişim okuduğum için birçok donanim ile uğraşıyorum ve şu ana kadar ASUS ve msjda hiç problemim olmadı.

Harici bileşenler olarak kesinlikle ASUS diyorum. Anakartı da dahil edebilirim ASUS'a.

Konuya ilgi gösteren herkese teşekkür ederim en ilgi gören konum oldu. Ben de modele göre karar veririm normalde lakin herkesin vazgeçilmezleri vardır. Benim vazgeçilmezlerim.
CPU: Ryzen serisi
Anakart: MSI, ASUS.
RAM: Corsair.
GPU: MSI.
Soğutma: Arctic.
Kasa: Corsair, Cooler Master.
PSU: Corsair, FSP, High Power.
SSD: Samsung.
HDD: WD, Seagate.
Monitör: ViewSonic, AOC.
Klavye: Corsair, SteelSeries.
Kulaklık: HyperX, SteelSeries.
Mouse: Zowie, SteelSeries.
Mousepad: SteelSeries, Cooler Master.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…