Sizce bu yılın en iyi oyunu neydi?

Bu yıl çok oyun denedim ama hiç bitiremedim hep sıkıldım paramın boşa gittiğini hissediyorum. RDR2 çok övüldü aldım 20 saat oynadım sonradan açılıyor oyun dedikleri için sıkıldım. Dying Light 2 aldım 4 saat oynadım sıkıldım. Forza 5 aldım aynısı. FIFA 22 aldım 10 saat oynadım aynı, sanırım artık oyunlar o kadar zevk vermiyor.

Aklında başka şeyler var demek ki o yüzden eğlenemiyorsundur. İçine sinen ne ise artık onu hallet.
 
Sansür nasıl yapılıyor?
1672005786025.png
 
Bu yıl çok oyun denedim ama hiç bitiremedim hep sıkıldım paramın boşa gittiğini hissediyorum. RDR2 çok övüldü aldım 20 saat oynadım sonradan açılıyor oyun dedikleri için sıkıldım. Dying Light 2 aldım 4 saat oynadım sıkıldım. Forza 5 aldım aynısı. FIFA 22 aldım 10 saat oynadım aynı sanırım artık oyunlar o kadar zevk vermiyor.

Konu dışında olacak ama bedava olan oyunları tercih ederim :D bir ara "Control" ve "Tomb Raider" gibi oyunlar ücretsiz olmuştu hemen alıp anında bitirmiştim normalde alamadığım için böyle atmosferi güzel oyunlar gerçekten hoşuma gidiyor. Tomb Raider'i oynadığımda çok sevmiştim şimdi de Death Stranding ücretsiz oldu atmosferi çok iyi bir an önce oyunu bitirmek istiyorum. Hep öyle oluyor paran varsa oyuna veriyorsan o oyundan sıkılıyorsun. Ama alamayan için çok değerli oluyor.
 

Geri
Yukarı