Sizce dinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kesin kararıma itiraz eden en az 10 kişi olur ama, madem tanrı yok her şey nasıl oluştu? Maymundan geldiysek maymunlar nasıl oluştu, evren nasıl oluştu? Her şey kendi kendine oluşmayacağına göre ''BANA'' göre tanrı var. Tabii yalan olan bir sürü dinler de var.

Dinlere inanıyorsan pamuk prensese de inanman lazım, çünkü içlerinde ki saçmalık aynı. Eğer din var derseniz melek, şeytan, cennet, cehennem gibi şeyleri paket olarak kabul etmeniz lazım. Yoksa allah var melek, şeytan yok dersen iman olmuyor. Bana dinlerin içinde ki bazı şeyler deli saçması geldiği için genelini reddediyorum.

Bana göre üstün bir varlık yani tanrı ve dinler mevcut ama Afrika'da yüzündeki eti sivrisinekler koparan ayağına giyecek ayakabı, yiyecek bir lokma yemek bulamayan çocuğun veya bir yetişkinin sınavı nasıl olacak orasını merak ediyorum.

Sence değiştirildiği kanıtlanmış olan bir din nasıl hak dini olabilir?

Onlara göre de bizim hak dinimiz yalan oluyor bizlere göre ise onların dini değiştirilmiş herkes kendi tarafında bana göre tek din İslam olabilir ama onlara göre kendi dini doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…