Merhaba, forumdaki üyelerin fikirlerini merak ettim. Sizce dünyanın en iyi CS2 oyuncusu kim? Bence xantares, niko ve simple üçlüsünden birisi olabilir.
Merhaba, forumdaki üyelerin fikirlerini merak ettim. Sizce dünyanın en iyi CS2 oyuncusu kim? Bence xantares, niko ve simple üçlüsünden birisi olabilir.
Hocam kendisi diplerdeki Eternal fire ve space soldiersi yükseltti eğer yurt dışına gitseydi tüm kupaları alabilirdi, xantares dediğin adam Eternal Fire'ı bu günlere getirdi.
Hocam kendisi diplerdeki Eternal fire ve space soldiersi yükseltti eğer yurt dışına gitseydi tüm kupaları alabilirdi, xantares dediğin adam Eternal Fire'ı bu günlere getirdi.
Hocam Eternal Fire'ı Xantaresin taşıdığını hiç söyleyemem son 1-2 yılda takım genel performansı yükseltti star player xanti olsa da. Gelmiş geçmiş en iyi top10'a girmez.
Hocam Eternal Fire'ı xantaresin taşıdığını hiç söyleyemem son 1-2 yılda takım genel performansı yükseltti star Player xanti olsa da. Gelmiş geçmiş en iyi top10'a girmez.