Sizce dünyanın en iyi CS2 oyuncusu kim?

Gelmiş geçmiş en iyisi dersek s1mple bence sonra da NiKo, kennyS, GuardiaN denilebilir. Güncel ise ZywOo ve Donk.

Kupası yok diyenlere futbol üzerinden açıklama yapmam gerekirse;

Kariyerinde kupası yok diye Bayern Münih forveti Harry Kane en iyi forvetler arasında değil mi? diye sorasım geliyor.

Bana kalırsa Xantares'tir en iyisi. Peek denilen şeye adını koyabilen birisi. Sadece aim ve refleksler iş yapmıyor tabii ki ancak oyunların %60'ı oyuncuların aimi sayesinde kazanılıyor.

Kupası yok diyenlere futbol üzerinden açıklama yapmam gerekirse;

Kariyerinde kupası yok diye Bayern Münih forveti Harry Kane en iyi forvetler arasında değil mi? diye sorasım geliyor.

Bana kalırsa Xantares'tir en iyisi. Peek denilen şeye adını koyabilen birisi. Sadece aim ve refleksler iş yapmıyor tabii ki ancak oyunların %60'ı oyuncuların aimi sayesinde kazanılıyor.

Şunu sorsalar insanlara bizden başka Xanti diyen çıkmaz hocam en iyi aim diye tartışabiliriz ama en iyi oyuncu olamaz şu anda.

Dediğim gibi herkesin fikri önemli. Saygı duyarım. Ama şu gerçek göz ardı edilemez Eternal fire ın başarısının ardındaki en büyük pay bence xantares diğerlerinin de çok büyük katkıları var ama.

Şunu sorsalar insanlara bizden başka xanti diyen çıkmaz hocam en iyi aim diye tartışabiliriz ama en iyi oyuncu olamaz şu anda.

Hocam xanti top 10 da var diye biliyorum. Olması da çok şaşılacak bir şey değil. Top 3 de de donk vardı baktığım birkaç listede(2025 listeleri).

Adamdaki yetenek bambaşka bir şeydi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyi dediğimiz adamlardan biri olan s1Mple'a neler yaptı.

Xanti simple ın içinden geçmiş.

Son düzenleme:
Dediğim gibi herkesin fikri önemli. Saygı duyarım. Ama şu gerçek göz ardı edilemez Eternal fire ın başarısının ardındaki en büyük pay bence xantares diğerlerinin de çok büyük katkıları var ama.

Hocam xanti top 10 da var diye biliyorum. Olması da çok şaşılacak bir şey değil. Top 3 de de donk vardı baktığım birkaç listede(2025 listeleri).

Top15 oldu hocam ama gelmiş geçmiş olarak bahsetmiş arkadaş ve her şey aim fight değil.

Merhaba, forumdaki üyelerin fikirlerini merak ettim. Sizce dünyanın en iyi CS2 oyuncusu kim? Bence xantares, niko ve simple üçlüsünden birisi olabilir.
rifler olarak donk , awp olarak monesy

ikisi farkli turun insanlari xantares rifler , simple daha cok awp adami ve ayrica turnuvayla aim duel cok farklı xantares simplea nefes aldirtmiyor resmen sahsen duelde kimin iyi oldugu cok etkilemez

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı