- Makaleler
- 1
Herif 18 yasında 2012 Messi gibi takılıyor ya.
Kupa takımın kötülüğü yüzünden.
Sorma ya. Çok toxic ama iyi oynuyor. Yiğidi öldür hakkını yeme.
Herif 18 yasında 2012 Messi gibi takılıyor ya.
Kupa takımın kötülüğü yüzünden.
Sorma ya. Çok toxic ama iyi oynuyor. Yiğidi öldür hakkını yeme.
Kupası yok diyenlere futbol üzerinden açıklama yapmam gerekirse;
Kariyerinde kupası yok diye Bayern Münih forveti Harry Kane en iyi forvetler arasında değil mi? diye sorasım geliyor.
Bana kalırsa Xantares'tir en iyisi. Peek denilen şeye adını koyabilen birisi. Sadece aim ve refleksler iş yapmıyor tabii ki ancak oyunların %60'ı oyuncuların aimi sayesinde kazanılıyor.
Şunu sorsalar insanlara bizden başka xanti diyen çıkmaz hocam en iyi aim diye tartışabiliriz ama en iyi oyuncu olamaz şu anda.
Adamdaki yetenek bambaşka bir şeydi.
En iyi dediğimiz adamlardan biri olan s1Mple'a neler yaptı.
Dediğim gibi herkesin fikri önemli. Saygı duyarım. Ama şu gerçek göz ardı edilemez Eternal fire ın başarısının ardındaki en büyük pay bence xantares diğerlerinin de çok büyük katkıları var ama.
Hocam xanti top 10 da var diye biliyorum. Olması da çok şaşılacak bir şey değil. Top 3 de de donk vardı baktığım birkaç listede(2025 listeleri).
Xanti simple ın içinden geçmiş.
rifler olarak donk , awp olarak monesyMerhaba, forumdaki üyelerin fikirlerini merak ettim. Sizce dünyanın en iyi CS2 oyuncusu kim? Bence xantares, niko ve simple üçlüsünden birisi olabilir.
ikisi farkli turun insanlari xantares rifler , simple daha cok awp adami ve ayrica turnuvayla aim duel cok farklı xantares simplea nefes aldirtmiyor resmen sahsen duelde kimin iyi oldugu cok etkilemezDediğim gibi herkesin fikri önemli. Saygı duyarım. Ama şu gerçek göz ardı edilemez Eternal fire ın başarısının ardındaki en büyük pay bence xantares diğerlerinin de çok büyük katkıları var ama.
Hocam xanti top 10 da var diye biliyorum. Olması da çok şaşılacak bir şey değil. Top 3 de de donk vardı baktığım birkaç listede(2025 listeleri).
Xanti simple ın içinden geçmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.