nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 1 Nisan 2025 #11 Xitana dedi: Adamdaki yetenek bambaşka bir şeydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En iyi dediğimiz adamlardan biri olan s1mple'a neler yaptı. Genişletmek için tıkla... Yetenek diyince aklınıza sadece 1v1 gelmesin. Oyun okuma, haritasal taktikler ve benzeri çok şey dahildir. Burda sadece refleks görüyoruz.
Xitana dedi: Adamdaki yetenek bambaşka bir şeydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En iyi dediğimiz adamlardan biri olan s1mple'a neler yaptı. Genişletmek için tıkla... Yetenek diyince aklınıza sadece 1v1 gelmesin. Oyun okuma, haritasal taktikler ve benzeri çok şey dahildir. Burda sadece refleks görüyoruz.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.853 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Nisan 2025 #12 nemye dedi: Yetenek deyince aklınıza sadece 1V1 gelmesin. Oyun okuma, haritasal taktikler ve benzeri çok şey dahildir. Burada sadece refleks görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Xantaresin harita okuması ve taktikleri çok iyi harita okuması kötü olsa "xantares peek" diye bir şey olmazdı oyun okumada igl işidir zaten.
nemye dedi: Yetenek deyince aklınıza sadece 1V1 gelmesin. Oyun okuma, haritasal taktikler ve benzeri çok şey dahildir. Burada sadece refleks görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Xantaresin harita okuması ve taktikleri çok iyi harita okuması kötü olsa "xantares peek" diye bir şey olmazdı oyun okumada igl işidir zaten.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 1 Nisan 2025 #13 Xitana dedi: Xantaresin harita okuması ve taktikleri çok iyi harita okuması kötü olsa "xantares peek" diye bir şey olmazdı oyun okumada igl işidir zaten. Genişletmek için tıkla... Kötü demedim örneklemeniz acayip saçmaydı sadece.
Xitana dedi: Xantaresin harita okuması ve taktikleri çok iyi harita okuması kötü olsa "xantares peek" diye bir şey olmazdı oyun okumada igl işidir zaten. Genişletmek için tıkla... Kötü demedim örneklemeniz acayip saçmaydı sadece.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #14 Xitana dedi: Xantaresin harita okuması ve taktikleri çok iyi harita okuması kötü olsa "xantares peek" diye bir şey olmazdı oyun okumada igl işidir zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam gamesense diye bir şey var Xantares tüm zamanların top10'una girmez net bir şekilde. Çok seviyoruz orası ayrı.
Xitana dedi: Xantaresin harita okuması ve taktikleri çok iyi harita okuması kötü olsa "xantares peek" diye bir şey olmazdı oyun okumada igl işidir zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam gamesense diye bir şey var Xantares tüm zamanların top10'una girmez net bir şekilde. Çok seviyoruz orası ayrı.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.853 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Nisan 2025 #15 osmankrcr72 dedi: Hocam gamesense diye bir şey var xantares tüm zamanların top10'una girmez net bir şekilde. Çok seviyoruz orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Objektif bakarsak top 9-10 olur ama benim gözümde 1.'dir kral.
osmankrcr72 dedi: Hocam gamesense diye bir şey var xantares tüm zamanların top10'una girmez net bir şekilde. Çok seviyoruz orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Objektif bakarsak top 9-10 olur ama benim gözümde 1.'dir kral.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #16 Xitana dedi: Objektif bakarsak top 9-10 olur ama benim gözümde 1.'dir kral. Genişletmek için tıkla... O bile olmaz hocam t1 kupası yok aim olarak konuşursak ayrı.
Xitana dedi: Objektif bakarsak top 9-10 olur ama benim gözümde 1.'dir kral. Genişletmek için tıkla... O bile olmaz hocam t1 kupası yok aim olarak konuşursak ayrı.
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.197 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Nisan 2025 #17 Benim.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.853 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Nisan 2025 #18 osmankrcr72 dedi: O bile olmaz hocam T1 kupası yok aim olarak konuşursak ayrı. Genişletmek için tıkla... Bireysel yetenek olarak top 10 girecek bir adam.
osmankrcr72 dedi: O bile olmaz hocam T1 kupası yok aim olarak konuşursak ayrı. Genişletmek için tıkla... Bireysel yetenek olarak top 10 girecek bir adam.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 1 Nisan 2025 #19 Güncel ise bücür donk maalesef. Gönüllerde ise xantares. Sürprizbozan: spoiler
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.853 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Nisan 2025 #20 811150 dedi: Güncel ise bücür donk maalesef. Gönüllerde ise xantares. Sürprizbozan: spoiler Eki Görüntüle 2459217 Genişletmek için tıkla... Herif 18 yasında 2012 Messi gibi takılıyor ya. osmankrcr72 dedi: O bile olmaz hocam T1 kupası yok aim olarak konuşursak ayrı. Genişletmek için tıkla... Kupa takımın kötülüğü yüzünden.
811150 dedi: Güncel ise bücür donk maalesef. Gönüllerde ise xantares. Sürprizbozan: spoiler Eki Görüntüle 2459217 Genişletmek için tıkla... Herif 18 yasında 2012 Messi gibi takılıyor ya. osmankrcr72 dedi: O bile olmaz hocam T1 kupası yok aim olarak konuşursak ayrı. Genişletmek için tıkla... Kupa takımın kötülüğü yüzünden.