Sizce dünyanın en iyi ekran kartı hangisi?

Bununla GTA 5 bile oynadım ben. Bayılırım bu karta ya.

Verimlilik mi dedi birisi, GTX 980 Ti performansı ama sadece 150W TDP değeri.
RTX Titan derim ben, Titan+Ryzen 9 3950X.

Şu an ne kullanıyorsan o kısacası sana göre.
Şimdilik en iyi kart hangisi olursa olsun bir süre sonra arka plana atılacak ve yıllar sonra tarihe karışacaktır.
Hiçbir şeyin anlamı yok. Senin ihtiyacını karşılaması burada önemli nokta. Şu an atıyorum 9900K & RTX 2080 Ti'lı sistemim/sistemin de olsa kullandığında aslında bir cacık olmadığını anlayacaksın. Sıradan bir bilgisayar olacaktır sana göre. Ha olayı nedir? Performansıdır. Üst düzey sistem olarak geçer ama hikaye.
Kullandığın sistemin daha üstü çıktığında belki almak bile istemeyeceksin. Çünkü seni o sistem yeteri kadar doyurmuştur, heyecan yapmanı engellemiştir bir sonrakiler için. En azından bende böyle izlenim oluştu.

O yüzden elinizdeki bilgisayarın kıymetini bilin. Aslında sadece PC için değil her şey için geçerli bu durum. Biraz konu dışına çıktım ama bunları belirtmek istedim. Durum bu şekilde

Ekran kartı deyince akla oyun gelir. Msi x trio Rtx2080ti rtx serisinin 4k'da en iyi fps veren kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…