Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #21 Parthians dedi: Ben sizin dediğinize pek katılmıyorum. Çünkü Linux'ta yaptığını Windows'tada yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapabilmen yapamıyacagın şeyler olmadığı anlamına gelmez. Linux'ta olup Windows'ta olmayan var nasıl adil bir karşılaştırma bu?
Parthians dedi: Ben sizin dediğinize pek katılmıyorum. Çünkü Linux'ta yaptığını Windows'tada yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapabilmen yapamıyacagın şeyler olmadığı anlamına gelmez. Linux'ta olup Windows'ta olmayan var nasıl adil bir karşılaştırma bu?
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #22 Galaxes dedi: Yapabilmen yapamıyacagın şeyler olmadığı anlamına gelmez. Linux'ta olup Windows'ta olmayan var nasıl adil bir karşılaştırma bu? Genişletmek için tıkla... İş için dedim. Tabii ki Linux'ta yapıp Windows'da yapamıyacağınız bir şey vardır.
Galaxes dedi: Yapabilmen yapamıyacagın şeyler olmadığı anlamına gelmez. Linux'ta olup Windows'ta olmayan var nasıl adil bir karşılaştırma bu? Genişletmek için tıkla... İş için dedim. Tabii ki Linux'ta yapıp Windows'da yapamıyacağınız bir şey vardır.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #23 Parthians dedi: İş için dedim. Tabii ki Linux'ta yapıp Windows'da yapamıyacağınız bir şey vardır. Genişletmek için tıkla... Varsa nasıl biri en iyisi oluyor? Hepsinin aynı özelliklere sahip olması gerekiyor ki hangisinin en iyi olduğuna karar verelim.
Parthians dedi: İş için dedim. Tabii ki Linux'ta yapıp Windows'da yapamıyacağınız bir şey vardır. Genişletmek için tıkla... Varsa nasıl biri en iyisi oluyor? Hepsinin aynı özelliklere sahip olması gerekiyor ki hangisinin en iyi olduğuna karar verelim.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 19 Ekim 2024 #24 Bence en kötüsü macOS.