Sizce en iyi Spider-Man kim?

gokdeniz23

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet ben, küçüklüğümden beri Spider-Man hayranıyımdır ve genellikle Andrew Garfield'ın filmlerini izliyordum ama Tobey Maguire benim için en iyisiydi ve hâlâ da öyle neyse sizlere göre en iyi Spider-Man hangisidir?

Bence senaryo olarak da karakter olarak da en iyisi tobey reistir. Namusum gibi savunurum. Hele tom diyenlere var ya şamarı koyasım geliyor :D

Bencede öyle ama Andrew'da gayet iyidir filmlerinin senaryosu gerçekten berbat ötesi fakat Emma Stone ile olan kimyası TASM serisini güzel yapan şeylerden biri.

Bencede öyle ama Andrew'da gayet iyidir filmlerinin senaryosu gerçekten berbat ötesi fakat emma stone ile olan kimyası tasm serisini güzel yapan şeylerden biri.

Kesinlikle katılıyorum, özellikle ilk film çok düşük kalıyor ama oyuncular zaten diyecek laf yok. Andrew reisi de çok çok severim ama Tobey'in yeri bir ayrıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tom çok çocuksu geliyor Iron Man'ın yardakçısı gibi. Beğenmiyorum Tom'un Spider-Man'ınını
Üçü arasındaki en kötü Spider-Man Tom olabilir ama Peter Parker olarak bakarsak en iyisi Tom bence. Sadece Peter Parker kimliğiyle konuşuyorum. En iyi Spider-Man Tobey’dir bana göre.

Üçü arasındaki en kötü Spider-Man tom olabilir ama peter parker olarak bakarsak en iyisi tom bence. Sadece peter parker kimliğiyle konuşuyorum. En iyi Spider-Man Tobey'dir.

Andrew Garfield çizgi romandaki tiple uyuyordu bir Tobey'ci olarak Andrew'ın değerini bilemedik maalesef
Tom bana da çok çocuksu geliyor Herkes'in fikri aynı değildir tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı