Sizce Galaxy S23 Ultra hangi renk alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
19
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Bir ay önce açtığım konudaki değerlendirmeler ve önerilerle birlikte kişisel istekler ışığında S23 Ultra almaya karar vermiştim.
Cihazla kulllanabileceğim kılıflar, şarj aleti; powerbank, gibi aksesuarlar ve yan donanımlar hazırda beklemede.

Yaşadığım il içerisinde güzel bir fiyata beyaz renkli bir S23 Ultra bulduğum ve fiyatta da istediğim seviyeye geldiğimden beridir bir düşünce içerisindeyim.

Bu zamana kadar kullandığım Samsung cihazlarımın tamamını (S5, S8+, S9+, S10e, S21) siyah renkli almıştım. Siyah rengi sevdiğim için böyle bir seçim yapıyordum.
Ancak tüm cihazları sağlam kılıflarla kullandığım için açıkçası pek de bir önem arz etmiyordu.

Alacağım cihaz olan S23 Ultra; muhtemelen 4-5 sene arası kullanacağım bir cihaz. Bu nedenle beni pişman etmemesini istiyorum.

Başından beridir siyah ya da yeşil düşünüyordum ancak beyaz seçeneğini de değerlendiriyordum.
Sizce hangi seçeneği almak daha pozitif olacaktır?

Not: Alınan kılıflardan ikisi siyah, biri ise yeşil renkli.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ben tatlı duruyor diye S20FE telefonumu mavi almıştım hatta yanlış hatırlamıyorsam bir tık daha pahalıydı bile. Spigen kılıfımı taktım kullandım tabii ki çizilmesin diye. Şu ana kadar birkaç kere kılıfı temizlemek için çıkardığım anlar dışında telefonun rengini görmüşlüğüm yok 😆
Kısaca, bence fiyatı uygun olanı alıp geçmek en mantıklısı, çünkü zaten kılıf bütün rengi kapatıyor. En azından benim modelimde bu böyle 😄
Eğer siyah renk ile arada gerçekten saçma bir fiyat farkı varsa, ucuz olanı alıp geçerim ben bu saatten sonra, ama fiyat farklı düşükse içimde kalmasın diye siyahı alırım.

S25 Ultra kullanıp kılıf takmayan tek kişi olabilirim. Telefonun rengi ve tasarımı çöpe gidiyor kılıf takınca.

Siz de kılıflı kullanıyorsanız rengin hiçbir önemi kalmıyor dediğim gibi ama ben beyaz tercih etmezdim. Siyah iyidir. Renge para vermem diyorsanız yine sizin tercihiniz.

Gri olani çok güzel ya bana göre ama tabii ki de sizin için en iyi tercih kendi zevkinize göre olan tercihtir bence.

S21 FE Lila rengini kullanıyorum, kılıf takmak istemiyorum ama arka kısmı açılıyor; şaka gibi. Gözüne ne güzel gözüküyorsa onu al.

S23'ü yeşil aldım güzel diye de, siyah kılıftan gördüğüm yok açıkçası. Şeffaf kılıf alsan sararıyor, sararmayanını alsan kirleniyor bir şekilde kötü gözüküyor. O yüzden telefonu kılıfsız kullanmayacaksan hiç önemli değil bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı