- Makaleler
- 5
Yeşil renkli varyasyonu bence daha güzel.
Merhaba hocam. Yaşadığım ilde iki adet Ultra bulmuştum. Biri 256 GB ve 35000 TL iken, son bulduğum ise 512 GB ve 36000 TL. Belirli bir teklifin vardı, kabul ettiler. Kapasiteye göre fiyat farkı fazla aslında.Ben tatlı duruyor diye S20FE telefonumu mavi almıştım hatta yanlış hatırlamıyorsam bir tık daha pahalıydı bile. Spigen kılıfımı taktım kullandım tabii ki çizilmesin diye. Şu ana kadar birkaç kere kılıfı temizlemek için çıkardığım anlar dışında telefonun rengini görmüşlüğüm yok
Kısaca, bence fiyatı uygun olanı alıp geçmek en mantıklısı, çünkü zaten kılıf bütün rengi kapatıyor. En azından benim modelimde bu böyle
Eğer siyah renk ile arada gerçekten saçma bir fiyat farkı varsa, ucuz olanı alıp geçerim ben bu saatten sonra, ama fiyat farklı düşükse içimde kalmasın diye siyahı alırım.
Merhaba hocam. Yaşadığım ilde iki adet Ultra bulmuştum. Biri 256 GB ve 35000 TL iken, son bulduğum ise 512 GB ve 36000 TL. Belirli bir teklifin vardı, kabul ettiler. Kapasiteye göre fiyat farkı fazla aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.