Gelecekten ne bekliyorsunuz?

• Şuan pasif olsam da ileride büyük işler başaracağım.

• Ölene kadar asgari ücretle çalışacağım.

• Beklentim yok. Torunlarımı elime alayım kafi.

• Yapacağımı yapmışım, bu saatten sonrası hiç farketmez.

• Keşke hiç doğmasaydım yaşama isteğim ve enerjim yok.

• Kariyerimde gelişip vatana ve millete hayırlı olurum.

• Ülkemin gelişmesine katkıda bulunan biri olacağım.

• Beni anlayabilene aşk olsun. Her şey değişebilir.

• Bir baltaya sap olamadan dümdüz yaşayıp gideceğim gibi.

• Yine saçma bir konu. Delete and banned the member.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yazılım Mühendisi olup ülkeme yardım edeceğim, köylerdeki okullara kitap dağıtıp o saf, temiz kalpleri teknoloji ile tanıştırıp onlar için sadece meslek olan doktor, öğretmen meslekleriyle beraber bu meslekleri de öğreteceğim.

Keşke hiç doğmasaydım, yaşamak çok mantıksız. Dünyanın en zengin adamısın mutlu bir hayatın var, eline ne geçti şimdi çok sıkıcı. Hiç var olmasaydım daha iyi olurdu, hiç var olmamayı düşünemiyorum bile. Geçmişi düzeltemezsin veya değiştiremezsin o yüzden keşke bir anda yok olsaydım daha mantıklı olurdu, bir anda yok oluyorsun ne cennet ne cehennem hiçbiri tamamen evrenden siliniyorsun.

Aktif olarak özel bir firmada siber güvenlik alanında çalışıyorum ancak daha iyi şartlarda çalışma ortamına kavuşursam savunma sanayii firmalarından aselsan da ülkeme katkı sağlamak isterim. İyi şartlar derken maaş bakımından değil de yeteneklerimi köreltmeyecek bir iş ortamı yani.

Uzay yarışına bir gün katılırsak oradaki ekibin güvenlik ekibinde olmayı isterdim. Ne de olsa uzay çocukluk hayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…