Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 15 Ağustos 2020 #21 En yararlısı jupiter. En güzeli venüs.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 15 Ağustos 2020 #22 Wakuba dedi: Yaşanabilirlik açısından sormamıştım. Güzellik gibi şeyler açısından sordum. Yoksa hepimiz dünya seçerdik. Genişletmek için tıkla... Başlıkta en iyi yazıyor en güzel gözüken değil.
Wakuba dedi: Yaşanabilirlik açısından sormamıştım. Güzellik gibi şeyler açısından sordum. Yoksa hepimiz dünya seçerdik. Genişletmek için tıkla... Başlıkta en iyi yazıyor en güzel gözüken değil.
l HappY l Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Türkiye 15 Ağustos 2020 #23 Berrkay dedi: Dünya. Üzerinde yaşayamadığım gezegenin neyini seveyim? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Dünya. Niye böyle saçma konular bu zamanlar çok türedi yahu? Genişletmek için tıkla... İbrahim Gürel dedi: Yaşanacak tek yer olduğu için dünya. Satürn Jüpiter gibi yerlerde yoğun meteor yağmurları ve fırtınalar olur. Zaten gaz bulutundan oluşuyorlar yani bir zeminleri bile yok. Dünya ona zarar veren insanlar olmasa güzel gezegen Genişletmek için tıkla... Elon abim Mars'ta yaşam bulduğunda bu yazdıklarınızı nasıl açıklayacaksınız? Mars sizden hesap sormaz mı?
Berrkay dedi: Dünya. Üzerinde yaşayamadığım gezegenin neyini seveyim? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Dünya. Niye böyle saçma konular bu zamanlar çok türedi yahu? Genişletmek için tıkla... İbrahim Gürel dedi: Yaşanacak tek yer olduğu için dünya. Satürn Jüpiter gibi yerlerde yoğun meteor yağmurları ve fırtınalar olur. Zaten gaz bulutundan oluşuyorlar yani bir zeminleri bile yok. Dünya ona zarar veren insanlar olmasa güzel gezegen Genişletmek için tıkla... Elon abim Mars'ta yaşam bulduğunda bu yazdıklarınızı nasıl açıklayacaksınız? Mars sizden hesap sormaz mı?
KS KS Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 15 Ağustos 2020 #24 Paprikka dedi: En yararlısı jupiter. En güzeli venüs. Genişletmek için tıkla... Wow güzel seçim.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2020 #25 Dünya dışında Venüs bence çok havalı.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #26 l HappY l dedi: Elon abim Mars'ta yaşam bulduğunda bu yazdıklarınızı nasıl açıklayacaksınız? Mars sizden hesap sormaz mı? Genişletmek için tıkla... Sorarsa cevabımı değiştiririm
l HappY l dedi: Elon abim Mars'ta yaşam bulduğunda bu yazdıklarınızı nasıl açıklayacaksınız? Mars sizden hesap sormaz mı? Genişletmek için tıkla... Sorarsa cevabımı değiştiririm
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 15 Ağustos 2020 #27 l HappY l dedi: Elon abim Mars'ta yaşam bulduğunda bu yazdıklarınızı nasıl açıklayacaksınız? Mars sizden hesap sormaz mı? Genişletmek için tıkla... Yine de dünya gibi olmaz orada koloni kurulup orası yeşillendirilcekde ohooo.
l HappY l dedi: Elon abim Mars'ta yaşam bulduğunda bu yazdıklarınızı nasıl açıklayacaksınız? Mars sizden hesap sormaz mı? Genişletmek için tıkla... Yine de dünya gibi olmaz orada koloni kurulup orası yeşillendirilcekde ohooo.
KS KS Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 15 Ağustos 2020 #28 Satürn'ün halkaları beni bitiriyor.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 15 Ağustos 2020 #29 Paprikka dedi: En yararlısı jupiter. En güzeli venüs. Genişletmek için tıkla... Merak ettim de jüpiter neden yararlı. Wakuba dedi: Satürn'ün halkaları beni bitiriyor. Genişletmek için tıkla... O halkalarda bir gün yok olacak.
Paprikka dedi: En yararlısı jupiter. En güzeli venüs. Genişletmek için tıkla... Merak ettim de jüpiter neden yararlı. Wakuba dedi: Satürn'ün halkaları beni bitiriyor. Genişletmek için tıkla... O halkalarda bir gün yok olacak.
KS KS Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 15 Ağustos 2020 #30 İbrahim Gürel dedi: Merak ettim de jüpiter neden yararlı. O halkalarda bir gün yok olacak. Genişletmek için tıkla... Hatırlatma bunu bana üzülüyorum...
İbrahim Gürel dedi: Merak ettim de jüpiter neden yararlı. O halkalarda bir gün yok olacak. Genişletmek için tıkla... Hatırlatma bunu bana üzülüyorum...