Sizce hayat nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Slv33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 72

Slv33

Femtopat
Genel olarak eğlencesine ve meraktan açıyorum konuyu. Size göre dünyada nasıl bir yaşam olmalı? Bana göre hayat özgürlükle ilerlemeli. Bizim gibi düşünebilen bir canlı için kısıtlanmış yaşadığımızı düşünüyorum toplumsal olarak. 8 milyar insanın büyük bir çoğunluğundan akıl almaz şeyler görebilecekken bunu başaran bazı kişiler oluyor sadece. İnsan olduğumuzu unutup yaşıyoruz gibi. Benim düşüncem böyle.

Genel olarak eğlencesine ve meraktan açıyorum konuyu. Size göre dünyada nasıl bir yaşam olmalı? Bana göre hayat özgürlükle ilerlemeli. Bizim gibi düşünebilen bir canlı için kısıtlanmış yaşadığımızı düşünüyorum toplumsal olarak. 8 milyar insanın büyük birçoğunluğundan akıl almaz şeyler görebilecekken bunu başaran bazı kişiler oluyor sadece. İnsan olduğumuzu unutup yaşıyoruz gibi. Benim düşüncem böyle.

Tüm insanlığın tek taraf olup bilim ve medeniyet için çabalaması gerektiğini düşünüyorum.

Ekonomik, akademik ve toplumsal sıkıntı çekmeyeceğimiz, isteyenin istediğini (kötü emellerden bahsetmiyorum) yapabileceği ve kimsenin kimseyi dışlamadığı, sevdiklerimizle uzun süre keyifli vakit geçirebileceğimiz bir hayat.

Maalesef böyle bir şeyin olması bu evrende imkansız gibi...

Tüm insanlığın tek taraf olup bilim ve medeniyet için çabalaması gerektiğini düşünüyorum.

Boşa geçen bir ömür yani. Bilim ve medeniyet için çabalayanda sonunda ölecek çabalamayanda. Böyle şeylerle ömrünü tüketmek strese girmek yerine akışına bırakıp hayatı yaşamak lazım. Medeniyet bilim seni ölümsüz yapmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı