Sizce herkesin evinde bir silah olmalı mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten ben silahı kendime alıp yatağımın yanında kullanacağım dediğimi hatırlamıyorum. Hadi bunların hepsini geçtim amerika'da o zaman ehliyet 16 yaşında veriliyor ki ben zaten kendime alacağım demedim.

18 yaşından büyük birisi de silah kullanırken birilerini öldürebiliyor. Bu kullanım amacıyla ilgili 8 yaşında bir çocuğa bir silah versen silahı kullanmayı biliyorken birini öldürmez, yaralamaz.

Birisine zarar verirsin demedi. Sadece yaşının böyle şeylerle ilgilenmek için biraz küçük olduğunu anlatmaya çalıştı. Ben bıçaklara karşı ilgi duyorum fakat eve bir rambo bıçağı almamam gereken bir yaştayım. Zaten ailem de izin vermez.

Bu ülkenin silah kullanmasını bilen insanlardan çok birşeyler üreten insanlara ihtiyaçları var. Bunu yapacak olanlarda biz gençleriz. Sizin yaşınız da olmak için herşeyini feda edecekler insanlar var. Derslerimizi çalışalım. Bu ülke hepimizin omuzları üstünde yükselsin. Yaşınız gereği silahdır, bıçaktır boşverin bunları. Hep beraber birşeyler üretelim. Canım kardeşim seni yargılamak veya sana kızmak benim haddime değil sadece yaşının gerektirdiği şeyleri düşün. İleride başarılı olun istiyorum hepsi bu. Düşünmeyin böyle şeyleri tekrar tekrar söylüyorum. Derslerinde çok başarılı olmanı dilerim. Silah gerçekten tehlikelidir. Lütfen uzak durunuz. Belli bir yaşa geldiğinizde hobi olarak kullanabilirsiniz tabi ki. :)

Agresifim karakterimde olan bir şey. Hocam ilgileneceğim diye bir şey dedim mi ? Sadece insanların fikirlerini merak ettiğim için açtım konuyu. Neyse herkese teşekkür ediyorum. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı