Sizce kahramanlık sayılır mı?

18 yaş altına satmıyorlar zincir marketlerde.

Mavi kırmızı marketlerde sormuyorlar turuncu da soruyorlar.

Küçük yaştaki çocukların içmesi sağlıklı değil ben onun yerine meyve suyu ya da gazsız bir şey alır verirdim.

Dostum o çocuga bir şey olsa içecekten ya da içecekten olmasa bile ilk şüpheli sensin. Bunu göz önünde bulundurman senin hayrına olur. Dışarıda çekirdek çitleyip bitmediginde israf olmasın diye başka birisine vermeye bile çekiniyorum ben. Ki verdigin şey enerji içecegi. Kalp kriziyle bire bir.

İki açı var. Birincisi o içecekler boşuna 18 yaş altına yasak değil, zarar verebiliyor bile bazen. Çocuğun sağlına zarar verecek bir maddeyi tüketmesini sağladın. Kahramanlık değil, kötülük yaptın.

İkincisi o çocuğa istediği şeyi verdin ve yüzünü güldürerek mutlu olmasını sağladın. Güle oynaya içti içeceğini, rahatına baktı. Ancak sağlığı için zararlı olması gerçeği değişmedi.

Yorumlama işi senin.

Ben 2. olarak yorumluyorum. Bu arada 18 yaş altına nasıl yasak? Ben satın alabiliyorum?

Sonun kadar haklısınız hocam. Yasak değil, olsa bile ben hatırlıyorum yıllar önce daha küçük ortaokul çocuğuyken bile alıyordum hiç de bir şey demiyorlardı markettekiler, hatta arkadaşlarımda alıyordu. Davranış iyi niyetli ama enerji içeceği çocuklara uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…