Sizce Mech- Brane Klavyeli bu set nasıl?

Bilen arkadaşlara merakımdan soruyorum, G213 ile çok farklı mı?

Mekanik hisli/Mebran bir klavye için bayağı pahalı geldi bana ama çok yorum yapacak kadar hakim değilim piyasaya.
Membran alacaksan MK110 al, o 280 TL olması lazım. Daha yüksek fiyata mekanik klavye dolu, niye kötü bir membrane almak isteyesin ki? Kaliteli bile değiller.

600 - 500 TL'ye membrane alınmaz hem.

Membran alacaksan MK110 al, o 280 TL olması lazım. Daha yüksek fiyata mekanik klavye dolu, niye kötü bir membrane almak isteyesin ki? Kaliteli bile değiller.

600 - 500 TL'ye membrane alınmaz hem.
Teşekkürler. Hali hazırda bir klavyem var zaten, almak için sormamıştım.
Ama G213 bile muadillerine göre çok pahalı olmasına rağmen bu klavye neden bu kadar uçuk bir fiyatta onu merak etmiştim.

Cevap kazık olması galiba :)

Teşekkürler. Hali hazırda bir klavyem var zaten, almak için sormamıştım.
Ama G213 bile muadillerine göre çok pahalı olmasına rağmen bu klavye neden bu kadar uçuk bir fiyatta onu merak etmiştim.

Hocam bu gece indirime girecek 4 dakika sonra, 500 TL civarı olursa çok güzel bir fiyat hem kaliteli fare ve mousepad almış oluyorsunuz yanında hediye olarak.

Teşekkürler. Hali hazırda bir klavyem var zaten. Ama G213 bile çok pahalı olmasına rağmen bu klavye neden bu kadar uçuk bir fiyatta onu merak etmiştim.

Bütün marketleme stratejilerini yaz ürün açıklamasına ve RGB koy. Al sana 600 TL'lik m e m b r a n e klavye. Kazık resmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı