Sezon 2'nin 4.bölümünde Omni-Man ihanet ettiği ve görevini terk ettiği için Viltrum İmparatorluğu tarafından infaz edildi. Oğlu Mark ise Dünyaya geri gönderildi. Bölüm 5 çıkınca Omni-Man'nin ölüp ölmediğini göreceğiz ama sizce Omni-Man haklı mıydı?
Çizgi romanları pek okumadığımdan bilmiyordum. Bilgilendirme için sağ ol.Haklı değildi kesinlikle 30 yıl dünyada yaşayıp çoluk çocuğa karışıp ondan sonra benim görevim buydu dimi yav diye fethetmeye çalışmak nedir ya bari ilk geldiğinde yapsaydın.
Omni-man ölmedi ve hapishaneden kaçıcak diye biliyorum ben.
Haklı değildi kesinlikle 30 yıl dünyada yaşayıp çoluk çocuğa karışıp ondan sonra benim görevim buydu değil mi yav diye fethetmeye çalışmak nedir ya bari ilk geldiğinde yapsaydın.
omni-man ölmedi ve hapishaneden kaçacak diye biliyorum ben.
İzledim. Çizgi romanını okumadığım için sadece izlediğim kadarıyla yorum yapacağım. Bence Omni çok anlaşılır biri değil o yüzden haklı diyemeyeceğim ama son bölüme bakınca haklı diyorum biraz ama belli olmaz. Bu arada bu hafta yeni bölüm yok mu?
Diğer bölümler 2024'de geliyor.İzledim. Çizgi romanını okumadığım için sadece izlediğim kadarıyla yorum yapacağım. Bence Omni çok anlaşılır biri değil o yüzden haklı diyemeyeceğim ama son bölüme bakınca haklı diyorum biraz ama belli olmaz. Bu arada bu hafta yeni bölüm yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.